Damlaa__ Ozgeess benim de öyle oldu hemen acile gidip bebeğin kalp atışına baktık ilk kez başıma geldi çünkü korktum bi iğne vurdular bana bir de progestan yazdılar şuan az az lekelenme oluyor bence bi muayene ol için rahat etsin :)
Usnac1995 Canım doktora mı gitsen acaba müsaitsen. Ben böyle olanları duydum normal de olabiliyormuş basit birşey ama başka birşey de olabilir
Ozgeess Usnac1995 gitmek istemedim 4 aylikken yine böyle olmuştu iğne ve progestan vermişti doktorum ama şimdi hareketleri hissettiğim için anladım iyi olduğunu hapimida kullandım geçti Rabbim bütün evlatlar sağlıkla kavuştursun 👼
Ozgeess Damlaa__ çok şükür bebeğin hareketlerini hissediyorum progestan hapimi kullandım geçti çok teşekkür ederim cevabınız için 🥀🌺
Ozgeess Damlaa__ alttan mı kullanıyorsun fitil olarak progestani yoksa ağız yolu ile mı ben ağız yolu ile kullandım ilk başta geçmedi sonra fitil olarak kullandım 2 güne geçti öyle daha faydalıymış
Damlaa__ Ozgeess Başka ilaç kullanıyor musun diye sordu vitamin ilaçlarımın olduğunu söyledim fitil olarak kullan demişti. 6-7 gün sürdü bgn gelmemiş bakalım inşallah geçmiştir.