su2389 Özel hastanede olsa yenidoğan bakım hizmetleri ve ilk 28gün muayene ücreti alınmıyor diye birkaç yazı okudum. Bu konuda detaylı bilgi verebilecek olan var mı?
iremss su2389 ilk doğumumda hiçbir ücret ödemedik sonraki muayenelerde ve yenidoğan yoğun bakımda 1 ay kontrolünden itibaren ödedk tabi ama mesela bn doğm yaptığm yere götrdm başka yere götürsem aynı durum geçerli miydi bilgm yok hiç
bir_pasa_annesi su2389 evet cnm doğru oğluma doğum yaptığımda 28 gün muayene ücreti verilmedi ne zaman gitmiş olsak
su2389 bir_pasa_annesi benim doğum yapacağım hastanede doğum sonrası ilk muayene ücretsiz diğerleri ücretli diye duydum. Bugün de doktorum sarılık olursa yoğun bakımı alındığında ücret ödemiyorsun ama yoğun bakımlık olmayan ayakta tedavi gibi olanlarda ücret alınıyor dedi. Kafam karıştı
bir_pasa_annesi su2389 hm her hastane farklı demekki benimki 28 günü karşıladı onlar demişti işitme testi normal muayene herşeyi içindeydi
su2389 bir_pasa_annesi bana bu testler zaten ücretsiz dediler ilk gün çogu yapılacak ücretsiz dediler. Acaba tüm testler ilk günlerde yapıldığı için mi böyle dediler anlayamadım. Ama ilk 28 gün Allah korusun birşey olsa dünya para mı alacaklar çözemedim gidince tekrar sorayım hastaneye. 🤦🏻♀️
bir_pasa_annesi su2389 bize 5 gün yaptılar o testi diğeri ne varsa çok iyi ilgilendiler oğlumda reflü çıktı ilk zamanlar korktuk usuttu diye kaç kere götürdük 1 lira bile almadılar