Bilge-96 Ovitrelleden sonra 15 gün içinde adet olursun olmazsan gebesin demişti doktorum. Adeti 15 günü aşan oldu mu?
Aysinnn Bilge-96 Bu ay çatlatma iğnesiyle birlikte aşılama oldum çatlama iğnesinin 19. Gününde kendi adet tarihimde adet oldum. geçen aylarda da sadece çatlatma iğnesi olmuştum adet tarihinden bi sonra olmuştum.
mavi2 Bilge-96 been hatta tüm belirtiler olmasına rağmen olmamıştım tam 25 gün iğneden sonra herhangi bir sıkıntı yoktu o ay psikolojik olarak kendimi çok hazırlamıştım doktorum da bende ondan dolayı olduğunu düşündük
Btl_0909 Bilge-96 ben adetim düzenlidir ilk iğne de 15. Gün adet oldum 2. İğnede ise 16. Gün adet oldum gecikmeli oldun hep bu ay bakalım nasıl olucak inşallah adet olmam
segah06 Bilge-96 canım ben 18 günden 18 güne adet oluyordum. Ovitrelle ile 6.denememde hamile kaldım. Kafandan hamilelik fikrini cıkardıgında oluyor. Allah insallah bebisi verir en istedigin anda 🥰😍
Ozlemsarap Duzensizse normalde de adetin iğne bazen yine de geç çatlama yapabiliyor bu da geç döllenmeye sebep olabiliyor en iyisi kan vermek 2 günde bir artısı görmek lazim
Bilge-96 segah06 iğnenin 14.günü böyleydi gebelik testim. Gebelik mi iğne etkisi mi emin değilim. Gebe olduğunuzdaki tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. İğne etkisi ne kadar sürdü mesela sizde https://imgyukle.com/i/VjeUxh
segah06 Bilge-96 daha net cevap için ben sizin yerinizde olsam bir beta hcg testi verirdim acilde. Aynısı benim de başıma geldi ve hamile olduğumu ögrendim
Btl_0909 Bilge-96 inşallah gebeliktir benim iğnelerde hep 11. Gün etkisi bitmişti büyük ihtimal var gibi canım Allah gönlündeki nasip etsin
Bilge-96 segah06 salı günü doktorum test için çağırdı ben sabırsızlıktan işte evde kıvranıp duruyorum 🥲
segah06 Bilge-96 göğüslerde hassasiyet, aşırı uyku hali ve halsizlik en büyük belirtimdi benim. Göğüsteki değişimden anlamıştım gebe olduğumu😇 inşallah hamilesinizdir sizde. İyi haberinizi bekliyorum
Bilge-96 segah06 bende de var bunlar.. inşallah bakalım sayılı günler kaldı.. teşekkür ederim 🙏🏻 Allah analı banalı büyütsün sizin de inşallah
Ozlemm016 segah06 Canım göğüslerde nasıl bi değişim oldu ? benim göğüslerim 3 gündür uçları dikleşti sızlıyor gibi bel ve bacak ağrım başladı 10. Günümdeyim iğnenin
segah06 Bilge-96 inşallah canım çok teşekkür ederim. İyi haberini ben de sabırsızlıkla bekliyor olacağım😍