2oglus papatyaannesiiii hakkında hayırlısı olsun canım 😊 1ay daha beraber bekleyelim bu ay soğan suyuna baslicam birde bal çörek otu tarçın yapicam sende dene
Kubraalp Çifte bayram yaşarım dedim ama elendim ben kızlar🥹 bayramınız mübarek olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah😊
2oglus Kubraalp üzülme canım hakkında hayırlısı neyse o olsun demek daha zamanı var 😊 bu ay yeni umut olsun hepimize
Gulsen701415 Merhaba lar bende burayi takipteydim yarin bat gunum ama bugun hem kaset hemde erken test yaptim ve pozitifi gordum 🥰 bayram bitiminde kan testi yapacagim İnsaAllah Allah isteyen herkese gostersin İnsaAllah
2oglus Gulsen701415 hayırlı olsun canım 😊 rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı hepimizin başına
bejanne00 2oglus benimde 2 hafta önce akıntılarım ağrılarım oldu ama bat geçti 4 gün test yaptım çıkmadı öyle bekliyorum
2oglus bejanne00 hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah çift çizgiyi görmen dileğiyle 🤗🤲
bejanne00 2oglus rabbim bekleyen herkese onu görmeyi nasip etsin 🫶🏼 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum
Sudesu_1 2oglus ben bugün adet oldum 5. Gün maalesef hiç geçikmezdi ne olduysa anlamadım. Şimdi benim yumurtlama tarihim geciktimi acaba
Sudesu_1 2oglus ovulasyon testi kullanmıcaktım aslında artık ama bu ay gecikince adetim bu ay da bi bakıyım yumurtlamaya