2oglus melisaugtr benimde 8i bende geçen ay kimyasal geçirdim 😞 bu ay yeni umut iste 😊 rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲 bu ay çifte bayram yaşarız
2oglus Sudesu_1 bence adet gününün geçmesini bekle en doğru sonuç ozaman belli olur adet olana kadar hep umut vardır rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲
melisaugtr 2oglus amin inşallah canım 🙏🏼 Senin daha erken, inşallah güzel haberler bekliyoruz🤗 geçmiş olsun bu arada rabbim bir daha yaşatmasın
2oglus melisaugtr amin canım inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bende 5aydir deniyorum senin ilk bebekmi olacak 😊
2oglus Sudesu_1 göğüs ucu acısı var bel ağrısı ve hafif akıntı var hamilelige yormak istemiyorum bidaha hayal kırıklığı oluyor nasip diyelim 😊
2oglus ogretmenHnmm tabiki canım hoşgeldin 🤗hep beraber bekleyelim burda inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 🤲
2oglus ogretmenHnmm inşallah canım 🤲 insanız işte bi umut bekliyoruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyenlerin kucağıni boş bırakmasın
papatyaannesiiii Kızlar benim şüpheli ilişki 28i test yaptım çıkmayacağını bile Bile adetim düzensiz ama 8i diye hesaplıyorum 😂 olma ihtimali var mıdır 8inde yapsam çıkar mı
2oglus papatyaannesiiii 8inde değil de 10unda yapsan daha doğru sonuç alırsın canım benimde 8i ama sabredebilirsem 15ini beklicem 😃 bidaha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum