YeniGebe96 Kizlar 12+2 de ikili test icin kontrolumuz vardi. Doktorum prof olmasina ragmen tahmin de bile bulunmadi cinsiyet icin erken oldugunu soyledi. Bunu yasayan varmi? Sonradan ogrendiginizde cinsiyet ne oldu ?
Bekleyenler YeniGebe96 bazıları prensip meselesi yapmış. Bu haftalarda söylemiyor. Kızımda 10 haftalıkken söyledi doktorumuz. Şu an 14 haftalığım devletteki doktor söylemedi.
girl_boy_annesi YeniGebe96 ben kızımı 13. Haftada öğrendim kuş erkeğe bakmıyor bazı doktorlar söylemiyor bi arkadaşıma doktoru oğlunu 26. Haftada söyledi hep sormasına rağmen cinsiyet önemli değil diye geçiştirmiş
vesilece YeniGebe96 bana 13.haftada tahmin yaptı ama tutmadı canım 😏 zaten 16dan önce söylersede güvenme
Neziya12 YeniGebe96 devlet hastanesi söylememişti bana 18 haftalıken özele gittim kız dedi kızlar utangaç oluyor saklılıyo kendini bacaklarını açmıyor
ilkbebek_a_n Ben ortalama 14 haftalikken ogrendim. Genelde erkekler hemen belli oluyor. Kizlarin biraz daha gece belli oluyormus😇 suan 19 haftaligim oglum olacak🤰🏽😇💙
ilkbebek_a_n girl_boy_annesi ben rica etmistim party yapicam soylemeyin dedim. Siz istemedikce zaten asla soylemem ben gordugumu demisti doktorum
YeniGebe96 girl_boy_annesi yalvardim resmen bisey gormuyorum dedi ne kiz ne erkek sadcee bebek uzun ve iri dedi
Bekleyenler girl_boy_annesi kesin demedi. Belki pozu da uygundur 12 haftalıkken kesin kız dedi. Şu an 14 haftalık belli ol az dedi. Ultrasonla bakmadı bile
vesilece YeniGebe96 kız dedi cinsiyet partisi yapıcam diye başka bi doktora daha gittim o da erkek dedi 2 hafta sonra esas doktorumuzda erkekmiş dedi 😏
Melos90 YeniGebe96 bazı doktorlar tahminde bulunmaz ilerde yanılma olmasın diye benim doktorum da öyle yaptı hemde özel hastane hem çok erken daha görememiş de olabilir
15689 YeniGebe96 bende 12 haftalık hamileydim kontrol diye gittim ben cinsiyeti sormadan doktorum direk kıza benziyor ama netleştirmemiz için bir ay sonra gel sadece tahmin dedi yani ben sormadan söyledi her doktor farklı
mertveannesi2211 YeniGebe96 benimki göstermedi de galiba yada develete gidiyordum orda emin olmadan söylemiyorlar doktor 17.haftamda net olmadığı için söyleyemedi özele gittim ordakiler daha ilgili ve daha çok zaman ayırdıkları için görene dek baktı 😀