Deletedmom_10 anne96 Ben 10 dk yi görünce devlet sandım devlet ıcın bile kısa Özelde 900 TL 10 dk usg mı olur ya şikayet edin gidecekler de gitmesin o kadar para alıp nasıl 10 dk sürer neresine bakmış 10 dk da tıklım tıklm şehir hastanesinde bile 20 dk sürüyor Gerçekten inanamıyorum keşke kalkmasaydınız 10 dk da bu parayı ondan mı verdim deseydiniz
anne96 Deletedmom_10 Yarın hastanenin hasta hakları bölümünü arayıp paramın geri iade edilmesini isteyeceğim en azından üçte ikisini iade etsinler ben de başka doktora gideceğim
Deletedmom_10 anne96 Kesinlikle şikayet edin paranızı alın en azından bi kısmını Aylık kontrol usg 10 dk veya üzeri sürüyor Yarın bi sıkıntı çıksa bebekte bir organında nasıl bakmış onca detaya 10 dk da En azından paranızı alın devlette yaptırsanız biLe daha iyi
anne96 Deletedmom_10 bebek hareketlerinde bize hiç zorlamadı dediler iki doktor vardı birisi ultrasonla bakıp konuştu diğeri de büyük ekrandan izledi notlar aldı bir de hemşire bir kız vardı bebek her pozisyona uyum sağladı çok rahat heryerini görebildik dedi acaba bu yüzden mi kısa sürdü diyorum çünkü bazı konuştuğum insanlar bebek hareket ettiği için ya da etmediği için çok net göremediklerini söylediler acaba onlarınki o yüzden mi uzun sürüyor YouTube’dan detaylı ultrason videoları izledim onlarda söylediği her şeyi bana da söylediler aslında eksik hiçbir şey söylenmedi ama yine de 10 dakika olması içimi sıktı
Deletedmom_10 anne96 Ya herşeye baktılarsa haklı olabilirler ama 900 TL ye de 10 dk cok az biraz daha tatmin edici olabilir en azından diğer insanlara böyle yapmasınlar
Damladamla123 anne96 Merhaba ben de daha yeni 500 lira verdim 10 dakika sürdü psikolojim çok bozuk üzülüyorum.Bebeğin yüzünü bile göremedim yüzünü daha iyi görürüm diye hayal ediyordum.Tam bir hayal kırıklığı yaşadım geldiğimden beri ağladım😞
anne96 Damladamla123 Üzülme canım her bebek pozisyonunu göstermiyor biz sağlık sorunu olsa söylerlerdi herhalde Allah korusun inşallah sağlıklıdırlar ben YouTube’dan da izledim detaylı ultrasona orada söylenen her şeyi bana da söylediler aslında
Mine44 anne96 Ben devlette yaptırmıştım inan 2 dk.surdu ve hicbisi demedi . Sadece cinsiyet ve kilosunu söyledi.. E onu dktrmda muayene esnasında söylüyor. Ama bişi yok demisse yoktur inşallah 🌺
Dark Mine44 ben normalde gitmiyorum devlete çok kalabalık diye ama detaylida giresundaydim. Belki 50 den bile fazla sürmüştür. Çünkü bebek ters duruyordu bı 40 dk inceledi yürüyüşe yolladı dönsün diye, geri gittim tekrar baktı bir süre
Baliminannesii anne96 650 TL verdik tam 1 saat sürdü herşeyine iyice baktı sadece yarım saat kalbini inceledi çok memnun kaldım
Allahkahretmesin1 Ozlm0916 kayseridesiniz herhalde yanlış görmediysem hastane olarak nereye gidiyorsunuz ve muayene ücreti vs ne kadar acaba ben de doktor arayışındayım da
Ozlm0916 Allahkahretmesin1 evet kayserideyim erciyes hastanesine gidiyorum muayne ücretim 180 tl ama bu ay sonu arttıracam demisti doktorum haftaya salı kntrolmuz var bakalim kac edecek giris ucretini dogumada 5 bin dedi doktorum gercekten çok iyi cok naif ilgili anlayisli bi gitmeni tavsiye giderim konusmaları felan o kadar rahatlatıyorki insanı. Gece gündz ne zaman yazsam arasam hemen dönüş yapar
Allahkahretmesin1 Ozlm0916 haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de gittikten sonra fiyatı değişmişse haber verebilir misiniz acaba 😊
Ozlm0916 Allahkahretmesin1 kız sordumda 200 tl yazmış ay çok sevindim ya 180 den giriyodum zaten 20 tl zam yapmış ben 350 400 bekliyordum 😂😂😂
Allahkahretmesin1 Ozlm0916 Teşekkür ederim 😊 geçen sene aynı hastanede bihter senem feyzioğluna gidiyordum hiç memnun kalmamıştı ayrıyeten ta o zamandan 220 mi 240 TL mi muayene ücreti veriyordum en son gittiğimde de azarlamıştı hanımefendi
Ozlm0916 Allahkahretmesin1 vallaha bu doktora kefilim 🤣 gebeliğimi ögrendigimden beri oraya gideriz 34+2 olduk ne azarlama ne başka bişey hiç bişey demedi sagolsun cokta ilgili bi git görüş hosuna giderse devam edersnz kuzum
Allahkahretmesin1 Ozlm0916 Siz isim verdikten sonra baktım internetten yorumlar gayet iyiydi teşekkür ederim ilk kontrole ona gideyim bi 😊