Mila_01 Merhaba anneler ben şuan 22 haftalık hamileyim ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz mesela 24 haftalıkken doktora gitmeli miyim bundan sonrasında ne sıklıkla gideceğiz deneyimli annelerden yardım istiyorum yurt dışındayım doktorum yabancı
Kubravci Mila_01 ben 4+3 günlük hamileyim suan rahimde sıvı birikmesi olduğu İÇİN 2 günde bir sürekli gitçekmişim gözetimde olmam lazımmıs 😔
Figennn Mila_01 Bende yurt dişındayım. 12 haftalıkken gittim ultrasona şimdi 20 haftamızı bekliyorum o zaman var yine kontrol. Bizim burada onlar kendi veriyo tarihi ve saati bize mektup olarak ulaşıyo. Siz neredesiniz
tugbaninmucizesi Mila_01 ilk zamanlar testler falan derken 2 hafta da bir di simdi en son 15 hafta da gitmistimsuan 17 yim 20.haftamda gidicem oyle cagirdi
Kibarbaby Mila_01 o haftalarda ayda bir gidiyodum canım ben ilk başlarda ve sonlarda 2 haftada bir oluyor 38. Haftamdayım haftada bir gidiyorum
Deletedmom422 Mila_01 eğer takip edilmesi gereken bir durumun yoksa ayda bir. 12 16 20. haftalarda mesela. 20 lerde de detaylı ultrason yapılıyor. Son aylarda 2 haftada bir çağırabiliyorlar.