Asiyeklkvn Hanımlar 39+3 olduk biz şuan sancım var belimde aşırı ağrıyor ama demin oğluşum biraz hareket etti Doğumdan önce hareket edermi bilgisi olan varmı
Asiyeklkvn Kbrbrhnn hatta hemşire dediki ağrı kesici serum taktır geçmezse bidaha nst çekeriz anlamadım yani
Asiyeklkvn Zehra65_ ya anlayamadım gerçekten şuan evdeyim yine aralıklı ama şiddetli sancılarım var bişe olmucağından gitmiyorum bile acile artık evde doğururum😂
Kbrbrhnn Asiyeklkvn Sancı nasıl bir şey, neresi ağrıyor tam olarak ve neye benziyor ağrı 🤔 Benim de kasığıma ağrı girip çıkıyor ara ara ama sancı mı oluyor bu bilmiyorum
Zehra65_ Asiyeklkvn 10 dakikada bir oluyorsa git kesinlikle ihmal etme gerekirse diret birde hangi hastane gittiğin
Asiyeklkvn Seyda94_ devlete gittim ya belki çocukta tehlike yoktur diye eve gönderdiler ama ne biliyim burda bir çok bayanın yazdıklarını okudum 1 cm açılmasını olanı bile yatırıyolar doğuruyo yani
Zehra65_ Asiyeklkvn işte bende onu diyorum yani her ihtimale karşı sizi almaları lazımdı denetim altına ama çok fazla tetiklerse tekrardan gidin inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini 🌺