Bayancorek Minigim38 Evde biber dolması semizotu salatası falan var ama bugün kayınvalideme geldim, annecim ne yaparsa o. 🍃😂🙈
Minigim38 Bayancorek en güzeli baska yerde yemege kalmak😆benim kayinvalidem hic cagirmaz esim ararsa anne yemege gelecez diye öylelikle gidiyoruz
Bayancorek Minigim38 Benimki de her gün arar gelmiyor musunuz diye ama hak veriyorum yakınız ama 15 günde 1 falan gidiyoruz alıştırmadık pek. 🍃🙈
tecrubesizanneadayi12 Minigim38 benim eşim çok yemek seçiyor çok zorlanıyorum tek sevdiği şey et ve bende aksine etten tiksinirim..😔
Minigim38 tecrubesizanneadayi12 ben yemek secmedigi halde ne yapsam diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun
Minigim38 Deletedmom83940 ziyafet var desene keske benim kaynanamda çağırsa evleneli 8 ay oldu bi kere bile davet etmedi esim arayip yemege size gelecez haberiniz olsun der öyle gideriz ondada makarna corba yapar genelde 😏😏
Deletedmom83940 Minigim38 davet etmez ki geliyoruz da demeyiz kafamız esince gideriz ona kalsa her akşam gidelim ister ama eşim çalışıyor haftada 1-2 gün belki 😊
Minigim38 Deletedmom83940 bizimki ne kadar uzak kalsak mutlu olur bende gitmiyorum esim gidiyor isi olunca bana da gelmezler önceden 2 günde bir gelirdi bende giderdim simdi kaynım teyzesinin kızi ile (kaynanamın kardesinin) nisanlandi hep ona gider gezerler yerler içerler banada sende gel demezler pekde umurumda degiller açıkçası benden uzak Allah’a yakın olsunlar
minik_koala_ve_annesi Mihrimahvuslat kiz bende 1 ay annemlerde kaldim eve geldim de felegim sasti ne yapayim ne yapayim diye kunduz gibi dusunuyorum esim secmez sag olsun ama hic de yardimci olmaz sunu yap diye adi belli olsa yapmak hic sorun degil😅😇🤭
Mihrimahvuslat minik_koala_ve_annesi valla aynıyız senle benim eşimde çok nadir fikir verir 🥴 eve döndüğümde de öyle bir rahatım ki sanki hala ordayım diye sonra saat olmuş 4 buçuk falan kalk yemek yap anan yok burda diyorum kendime🤣🤣
minik_koala_ve_annesi Mihrimahvuslat hahahahah ne esime pisirsem derim hemen bulgur pilavi der tek fikir o yani sıkısınca hemen cevabi o acikcasi bende hamilelikte salcalidan tiksindim yani hic canim istemiyor verdigi fikir bir halta yaramiyor yiyemedigim icin🤭😅😅😅