minikdmrc 127383 özele gidiyordum kilo almaman lazım dedi devlete geçtim normal istiyorum harika dedi. Bugün kontrol olacak sorarım ama olmaz bence problem neden doğuramayalım
127383 minikdmrc internette okudum bnde 18kilo üstü hamilelerin doğumlari zor olurmus bnde doktoruma yazdim alakasi yok onemli olan bebegin kilosu dedi hic bir engel olmaz yaparsin inanma internete dedi
iremm3434 33+2 deyiz 5 kilo aldım . Doktor sen değil sadece bebiş kilo almış diyor , nasıl oluyorsa oğluşumda 2 hafta önde gidiyor boy kilo olarak 😂
minikdmrc 127383 ben 65 ile kaldım bugün 84 çıktım doktorum kilonun ksini ağzına almıyor vitaminlere filan da inanmıyor😂 doğururuz tabii niye doğurmayalım boşver hiç kulak asma isternete
Galadriell tombul0bebek 40+5 hafatlığız 11 kilo aldım, ilk başlarda kontrollü giderseniz sonlar daha rahat geçer çünkü sonlarda daha çok alınyor☺️
cileklicookie tombul0bebek 24+5 haftalik toplamda 5 kilo aldim canim gayet iyi gibi simdilik sekerimde yok şükür karnimda ilk gebelige göre epey var cikti yani