Nermin3419 benimmdunyamm canım 20 kilomu verdin çok değilmi şuan kaç haftalıksın ozaman ben 5 kilomu almış oluyorum
benimmdunyamm Nermin3419 10 kilo verdim canım sonra da zaten ne kilo aldım ne zayıfladım öyle duruyorum 🤣🤣32 olacam yarın
ruveydataskin tombul0bebek tombul0bebek 36 hafta bitiyor 12 kilo aldım . İlk 4 ay sürekli kustum o yüzden 6. Ayda kilo almaya başladım o zamana kadar 4 5 kilo anca almışımdır hatırlamıyorum . Ama bebek sağlıklı fark etmez ne kadar aldığım .
Novaa tombul0bebek 25 haftaya giriyorum 7 kg aldım. Doktorum alman gereken 3-4 kg kaldı. Ona göre dikkat et dedi. Başlarda hızlı almıştım şimdi yavaşladı.
Nskyhn tombul0bebek iyi kilo almıyorsun valla 😂 kuru kayısı ye 3 tane üstüne su iç ama aç karına metabolizmani çalıştırır
Gizmokzilla tombul0bebek 34 haftalığım 4 buçuk kilo aldım sadece elhamdülillah bebek de gayet sağlıklı kendim çok kilolu olduğum için dikkat ettim ben biraz gerçi 😂🙄
tombul0bebek Nskyhn aa aç karnına mı o bende bütün yemekleri yiyip sonra yiyorum demekk o yüzden işe yaramıyor😓😄
Annesininportakali53 tombul0bebek kiloya bağlı kuzum ama normal yani illa kilo alacaksın diye birsey yok bebek yeter ki sağlıklı olsun… ben 40 ile kaldım şuan 17 haftaligim 5 kilo aldım doktor olması gerektiği gibi diyor
ilkbebekim tombul0bebek 16. Haftamdayım -6 kilodayım hala doktorum bakalım salı günü gidicez ne dicek hayırlısıyla bebek de bir sıkıntı olmasın da kilo alamamayı, alınan kilo verilir verilen kilolar alınır yeter ki bebişler sağlıklı olsun