nurhanim07 Kızlar 31 haftalık gebelikte ultrosonda bebeğin yüzü tam belli oluyor mu yani nasıl olacağı
nurhanim07 benimmdunyamm bizimki hep gittiğimde yüzünü göstermiyor tam siz kontrolore girmeden önce çikolata bişey yediniz mi
benimmdunyamm nurhanim07 dün hatta aç karnına gittim normalde yan görüyordum hep dün gittim tam gösterdi https://imgyukle.com/i/VX8VoQ
127383 nurhanim07 benim de ayni kuzum hep arkasi dönüktü 34haftada görebildim. Her gittigimde ümitle gittim ama yok. Dedim oğlum kalmis 1ay yani😁
annesinin_beybisi benimmdunyamm halinden hiç memnun değil gibi 😄 o da bunalmış bence sıcaklardan anne artık beni fırtlat diyor😀
benimmdunyamm nurhanim07 🤣evet aynı erkek gibi çıkmış ama kız tabi ulturasyonda biraz çirkin çıkıyorlar 🤣🤣🤣
berceste5155 Geçen hafta aç gittim 26 haftalıktı sırt üstü yatıyordu her şey çok net gözüküyordu burnu dudakları bile netti hatta eli yüzünde uyurken elini yüzünden çekti onu bile izledik
benimmdunyamm annesinin_beybisi hahaha bencede mersin sıcağında bayılmış çocuk dudağını falan buzmus 🤣🤣