Smyye1B annesinin_beybisi Hiç ödemim olmadı gebeliğimde de sürekli aktiftim spor yapmıyordum ama bol bol yürüyüş yaptım 😌ilk gün zaten 5 kilosu gitmişti yine emzirme uykusuzluk yorgunluk derken 14 günde 9kilo gitti ama sıkılaşmadım göbüşüm biraz kaldı 🤭😅
annesinin_beybisi Smyye1B o kadar olur canım o zamanla belki sporla falan sıkılaşır🙂 kimisi dogumla birlikte hic kilo vermiyormuş bu nasıl olabilir 3 kilo bebek desen bir o kadar da eşi suyu en azindan 4_5 kilo gitmesi gerekmez mi ya😁
minik_koala_ve_annesi seda2209 doktor demedi de ben sordum yani cok hareketsiz kaldim agrilardan ilk 3 ay hic almadim 2 ayda 66 gordum biraz fazla dedi doktor suan sabit kaldi almiyorum🥰
seda2209 minik_koala_ve_annesi ben de çok istifar ediyorum başından beri ama kilo alisim hızlı oldu gibi dedim evet bulantı ve yiyememeye rağmen almışsın niye aldın ki böyle dedi moralim bozuldu kendi ağzımla ettim 😂
minik_koala_ve_annesi seda2209 hic bulantim falan olmadi canim ama cok hareketsiz kaldim 1 ayda annemlerde kaldim yani 1 bardak suyu bile bana aldirmadilar cok daralmistim cok odem olmustu insallah 70le doguma giderim
seda2209 minik_koala_ve_annesi ben şimdiden 70 kiloyum sjxkkdcj her şey güzel olsun da napalim katlanicaz
minik_koala_ve_annesi seda2209 aynen canim saglikla dogsunlar da tek 🥰yaz geldigi icin belki korursun kilonu yuruyus hafif yiyecekler falan🥰
zamaneannesi Yesilim23 35 hafta 12 kilo ki bem göbek dışında hiç almamışım gibi duruyor bu 2 veya 3 diyenler sallıyor bence 🤪🤣
Nunu19 Yesilim23 33+3 5 kg aldım. Bundan sonra ne olur bilemiyorum bebegim 2kg. İştahsızlık var maalesef çok az yiyince midem rahatsız oluyor öyle pek birsey istemiyor canım tiksinme de fazla. Bu yüzden memnun değilim şu hormonlar düzelsin eskisi gibi yemekten zevk almak istiyorum
rizelipek 55 kg kaldım 67 doğum yaptım 12 kg aldım toplam hastanede 2 gün kaldım eve geldiğimde 60 kg düşmüştüm sonra zamanla kendi kiloma indim hiç takma kilona verirsinn
Tosuncukannesi Yesilim23 ben çoktan doğurdum ama hatırlıyorum 40+2 de doğum yaptım 65 kiloyla hamile kaldım 87.7 ile doğurdum 😂😂😂😂