Obirgebe Haticecebrail21 tatlım dr un ne söyledi bilmiyorum ama beze oluşumundan ve yanmasından bahsederek yazdım havanın alması gerektiğini sert bir kasa denk geliyorsaki elbette morarma oluyor ayrıca bu gibi ilaçlar damarlı bölgelere değil daha çok kas dokusu ve yağ olan bölgelere yapılır✋🏻
Nermin3419 Kızlar oksapar iğneyi covid olupmu kullandınız ve sezeryan doğumda sıkıntı olurmu bende covid oldum kadın doğumcum coraspirin yetine bu iğneyi yazdı ama çok korkuyorum kanamayı durdurmayabiliyormuş
Fatma0090 Nermin3419 yok kuzum sorun yok doğuma yakın bıraktırıyorlar ben serklaj oldum Bi gün öncesi kes bçvurma dedi kanaman olacak dedi ameliyat tan Bi gün sonra geri basladım dikiş den dolayı kanama da oluyordu sorun olmadı cok şükür
Nermin3419 Fatma0090 Pazartesi sezeryan doğumum var doktorum doğumdan sonra tekrar başlıycaz dedi çok korkuyorum kanama durmazsa sezeryan doğumda durmayabiliyormuş canım iğneyi olmasan bu sefer Allah korusun pıhtı atma durumu var Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤲
begonvil16 benimmdunyamm bende kullandım hamileliğin ilk aylarında. Kendim yapmaya cesaret edemedim. Hergün sağlık ocağına gidip orada hemşireye yaptırdım. Sizde çok uzak mesafe değilse sağlık ocağında yaptırabilirsiniz
benimmdunyamm begonvil16 uzak malesef bir kere yaptı hemşire oda morartti zaten ikinci gün gitmedim kendim vuruyorum artık o yapsa da yanıyor acıyor ben yapsam da
Fatma0090 Nermin3419 bende sezeryan dan sonra kullandım Bi sorun olmadı korkma canım ilk gebeliğim erken doğum oldu kaybettim sezeryan dı o Zmn kullandım korkulucak bişey yok
Obirgebe Nermin3419 2 defa sezeryanla doğum yaptım ikisinde de dogumdna snrada kullandım hiç öyle aman aman bi kanamam olmadı çok çabuk kesliyor birde
zepbjk benimmdunyamm Ben de yapamamıştım batıramam ki hayatta evdekilerde de o ışığı görmedm akşamları acilden gidip vurduruyodum