benimmdunyamm Annesininportakali53 çok sagol canım evet ilk sağlık ocağına gidecem bir göstersinler bu sıcakta sürekli gidemem ya
Acemianneee08 benimmdunyamm acımıyor kuzum koldan morarırsa yaz günü kötü duruyor göbekten de ben kendim kıyamıyorum en rahat bacak oluyor. Bu arada deneyimim enox marka olan öok yakıyor ocsapar olan acıtmıyor
Pijamaskeliler benimmdunyamm olsun kuzum sabret yada soule içerik aynı zaten bu iğnelerin sadece isimleri farklı
gulkhrmn benimmdunyamm eczane sana istersen igne vurulması için belgesini veriyo ama eşiniz yapabilirse o yapsın uğraşmayın
gulkhrmn Pijamaskeliler ben ikisinide kullandım farketmez diyip farklı farklı veriyo doktorlar ikiside çok yakıyo ya hastanedeyim şimdi enox yapıyolar burda fena 🙁
Pijamaskeliler gulkhrmn benim hiç acımıyor bide 6000 olan yavaş yavaş veriyorum ilacı anlık yapio hemen geçiyor yeterki sağlıkla gelsin daha bu ne ki 3 günde bir biber gibi asıl o yakıo düşük önleyici proloton depot vuruluyor kalçadan yağlı bir iğne fenaa oo eve topallayarak geliom her yerim delik değişik onlem amaclı kullandrio 😀
Obirgebe Haticecebrail21 3. Gebeliğim ve hepsinde de kullandım bir çok doktor ve cerrahla görüştüm hepside almam gerektiğini söylediler. Ayrıca fazlasıyla okuyan birisiyim prospektüsü atlamam imkansız :)
Haticecebrail21 Obirgebe Tmm normal ignelerin aliniyor fakat bu igneyi havasiyla beraber sıkmamiz gerektigi soyleniliyor.Belki de kullandigimiz ignelerin mg farklidir
Mucizehonay Atlans Canım bir arkadaş daha istiyor ona rapor çıkmıyormuş seninki de mi aynı şekilde raporsuz
Balim25 benimmdunyamm Canım birden enjekte edersen çok yakıyor ve fındık kadar şişlik oluyor ben yavaş yavaş enjekte ediyorum hiç acımıyor morarmıyor da
gulkhrmn benimmdunyamm iyneyi yapabilsinler diye reçete gibi bişey bana sormustu haya benim eşim yapıyo diye ben istemedim siz alırken sorun
gulkhrmn Pijamaskeliler inşallah saglıkla kucaklarımıza alırız canım yaa ben hastanedeyüm 34ü bekliyorum doğum için herşey bebişler için zaten
Obirgebe Haticecebrail21 mg farklılığı ile alakalı olduğunu sanmıyorum ilk hamileliğimde bende hep havasını almadan kullandım ve hep morluklar ve bezeler oluşuyordu. Kaç dr la görüştüysem hepside al havasını içindeki hava yapıyor dediler. İğneye bi kaç sefer vurup havayı yukarı çıkartıp dikkatli bi şekilde alıyorum havasını
Hlyhsrv Obirgebe bana doğumdan sonra verdi havasını alarak vuruyorum ama yinede morarma oldu kolumda. Bende birde iğneyi batirdigim yerde kırmızı noktalar oldu ilk kutuda 2 inciye geçince olmadı. Alerjik olabilir dedi sağlık ocağındaki ebe
Haticecebrail21 Obirgebe bende de morluklar bezeler olusuyordu kan akiyordu bende doktoruma sormustum doktorum bana kasa ve damarlara denk geldigi icin oyle oluyor demisti🙂her doktor farkliymis😅
Kedilivebebelilili benimmdunyamm korkulacak birşey yok kız işin ucunda doğum var daha dur bakalım ufacık iğne ben kendim yapıyorum eşin yardımcı olabilir bu evrede ama hergün bir yere yaptırmak büyük külfet inan bana , karından vur mutlaka ,kol bacak acıtıyor diyorlar
benimmdunyamm Kedilivebebelilili ayenn karından yapacam ya zaten hergun günde 4 kere insülin vuruyorum ama bu iğne hastanede canımı çok yaktı acısını unutamiyorum 🤣🤣