Yagmurryyc Kızlar merhaba , bu sabah ilaçlarımın hepsini içtim ama coraspini içip içmediğimi bir türlü hatırlamıyorum , kendimi yedim bitiyorum bir günlük içmesem bir şey olur mu ? Veya içtiysem 2 kere içsem sorun olur mu 😢😢
benimmdunyamm Yagmurryyc içme bende çok öyle unuttuğum oldu ayrıca coraspirinin vücutta 5 gün etkisi var icmesen de sıkıntı olmaz bende hatırlamayınca içmiyorum artık iğneye geçtik 😭
balbebisim Yagmurryyc ben de ikilem de kaldım bir keresinde ama içtim 6000lik oksapar kullanmama rağmen bir şey olmadı
EceDalgaciMahmutoglu Yagmurryyc içmemek daha iyi. Bir çözüm olaraksa; kaşenin üstüne, hapları çıtlatıp çıkarttığınız folyo bölüme CD kalemiyle ayın günlerini yazabilirsiniz. 25 26 27 ….. şeklinde gibi. O zaman takibi kolay olur.
Yagmurryyc benimmdunyamm olsalar da her akşam kullanıyorum pıhtılaşma var bende :( vicdanen kendimi kötü hissettirdi
benimmdunyamm Yagmurryyc canım arastit istersen coraspirinin vücutta 5 gün etkisi var zaten uzun süreli etkisi olduğu için son aylar iğneye başlıyorlar birde ben nasıl unutmaya başladım sabah kahvaltının yanına koyuyordum içiyordum eşime de içtim diye mesaj atıyordum 🤣
Aybukemom Yagmurryyc içme , yarın içersin .coraspinin koruma süresi bir hafta zaten merak etme . Çift doz alma . Birde alarm kur
ecenaz891 ben perinatoloji doktorumdan şoyle duydum. Corasprinin kan sulandırıcı etkisinin olabilmesi icin tüm kullanım sürenizin yüzde 10 u kadar fire verebilirsiniz demisti. o zaman ki kendi hesabı ile toplamda 15 defa almadıysanız sorun olmaz diye söylemisti. kan sulandırıcı önemli bir ilaç dikkatle kullanmak gerekiyor