CCloud Merhaba hanımlar, 6 ay civarında hamile olup da göbeği çok çıkmayan var mı aranızda? Bu durum kişinin bünyesiyle (iç karnı vs.) mi ilgili yoksa bebeğin gelişiminin zayıf olduğunu mu gösteriyor? Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar ☺️
OktayMeltemSahin CCloud doktorunuz kontrollerinizde bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi vermiyor mu ? Ayrıca benim doktorum iç karnı geniş diye birşey yok uydurma demişti benim doğumuma 2 gün kaldı ben sadece 6 kilo aldım azıcık karnım var gören 5 6 aylıkmı diyor hatta bilenlerde ne zaman doğum yaptın diyor bünyeyle alakalı sanırım
Yesimalmila CCloud ben 34 haftalik oldum halen hastaneye gidince ebeler hemsireler gebelik var mi diye soruyor sinir bozucu 😕
Esracim CCloud valla annem diyor ben 6 aylıkken karnım hiç belli olmuyordu ama benim karnım almış başını gidiyor
Maviii CCloud 7. ay bitmek üzere hala belli değil 😂😂 ben şikayetçi değilim ama bu durumdan, iç karınla alakalı 🌸 bebeğimin kilosu haftasına göre bir hafta önde hatta. üzülme lütfen gelişimle alakalı bir sıkıntı değil
Tubidy İnsan çıksın istiyor ama ya 😂 karın çıkmayınca insanlar 6 aylık hamile ne çekiyorsa çekmiyoruz sanıyor 😂 Byncdii
Tubidy Ben 👆🏻 Okullar kapandığında 3 aylık hamileydim 6 bitmek üzere okullar açılıp velilerle karşılaştığımdan düşük mü yaptın dediler 🙈 ilk gebeliğimde de karnım çıkmamıştı bunda da ve gayet sağlıklı ideal kilo da bi bebek dünyaya geldi 😍şimdi 7 yaşında. Sadece 3 kilo almışım siz kaç kilo aldınız
Tubidy OktayMeltemSahin iç karın yoksa bu bebek nerede 🙈 sordunuz mu acaba doktora hazne falan genişliği mi acaba halk arasında iç karın olarak geçiyor
Byncdii Tubidy valla bende çıksın istiyorum ama çıkmayınca çıkmıyor 😂😂😂😒😒😒 sırf bu yüzden bile aynı hafta yada aramızda biraz zaman olan kişileri gördükçe psikolojim bozuluyor kız hamile tişört giyiyorumda hamile olduğum öyle belli oluyor 😂😂😂 hani üstünde bebek resmi falan oluyor ya oda ondan yani 😂😂😂 ama diyorlar ki doğumdan sonra göbeğin kalmaz doğurunca göreceğiz bakalım kalacak mı kalmayacak mı 😂😂😂😂
OktayMeltemSahin Tubidy karnınızda bebek bu tip terimler tıbbi literatür de yokmuş ama halk arasında öyle diyorlarmış bebek büyüdükçe rahim alanı yaratırmış kimisi geniş kimisi dar işte mesela her hamilelikte bir olmuyor kuzenimin ilk hamileliğinde karnı yok denecek kadar azken ikincide neredeyse ikiz gebe karardı
TugbaKnalada Tubidy minyon tipliyim karnım füze gibi ben kilo almadım ama Bebek aldı. Daha 36 haftalık olmadık 3.300! Ve inan göbeğim önden gidiyor. Çok çıkması da iyi değil yani :) birgün göbeğim üstü devrilecem gibi sanki :))
B-P-R Yesimalmila ya Merhabalar Ben Bişey Sormak istiyorum Ben 2 aylık evliyim en son 26 Temmuzda adet oldum Doktora gittim kan testi yapti Gebelik Var Dedi Ama Ultrasyonda Göremiyorum Diyo bu yüzden çok korkuyorum beni biraz Aydinlatirmisiniz acaba
Tubidy Byncdii haklı olabilirler doğum yaptığım gibi normal kıyafetlerimi giymeye başladım çünkü 🙈 inşallah buda öyle olur
Tubidy OktayMeltemSahin ya zaten çoğu şey halk ağzıyla dönüyor 😂bebeğin canı çeker gibi bide bebek şaşı olur var ki Allah göstermesin 😂
tomurcukannesi CCloud benim 28 den sonra belirginleşmeye başladı. Tam hamile karnım 34 te oldu😄 28 de bile dışardan anlamıyolardı ama kilosu normaldi
GldenRzgarAkta Hiç alakası yok eltimle aramızda 1 ay var ben 6 aylık o 5 aylık. Benim beş aylıklen bebeğiğimin kilosuyla onun şuanki bebeğinin kilosu aynı ve benim karnımı görenler doğum yakınmı diyorlar onunki hala karnı şişmedi hamile gibi değil. Yani iç karnın geniştir merak etme doktorun gelişiminde gerilik var demediyse sıkıntı yok demektir
Papatyamoms Ben 22+6 yom artık dışardan belli oluyor birde yaygın değil ufak bir topçuk varmış gibi duruyor
Nefesim2019 Kizlar merhaba 21+3 haftalik hamileyim.bugun gogusumde skisma , usutme sebebiyle hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptilar.idrar temiz ama kanda iltihap cikti yarin sabah tekrar kan vericem ama korktum boyle bise yasayan var mi aranizda ? Bebegime bi zarari olur mu :( buarada benim bariz belli gebeligim :)
Tomrisinizi CCloud 24 Haftadayim cok yemisimde azicik gobek yapmisim gibi duruyor 😀gelisimi sukur iyi bi skintisi yok. ben halimden memnunum ama insanlar nerde sakliyosun cocugu diyolar sinir oluyorum
Rasev CCloud kizz ben 8aydayim karnim 5aylik gibi bebegin kilosuna gelirsek 26+2 de 1050gramdi şimdi bilmiyorum ama gayet iyiydi ozaman icin
ikizlerimveannesi CCloud beş buçuk aylık ikizlerime hamileyim o kadar küçük bir göbeğim var ki 🙈 Doğru düzgün belli olmuyor geçen gün beşik bakarken mağazada bebekleriniz doğdu evde galiba dediler😁 herkes hani nerede bu bebekler diye soruyor sürekli 🙄
Seresozge CCloud 6 aylık hamileyim tam olarak ve inan kimse sen hamilesin demez. Ama bebeğim olması gerekenden fazla kilolu 30 40 gram🤔
Seresozge Rasev aynen 😬 800 gram olması lazım en fazla 840 gram çıktı🤔 bu ne kadar iyidir bilmem ama alakası yok karnının sekliyle böylesi daha iyi kocaman karnı napcaksın😬