Nehiryusuf1 Kızlar 38. Haftadayım kız bebiş bekliyoruz varmı biz gibi bekleyen hiç belirtimiz yok yada benmi anlamıyorum 🤦🏼♀️ Yürüyüş hurma devam ama tık yok
sema_altas55 Nehiryusuf1 38 hafta aynı bende de tık yok yürüyüş vs yapıyorum ama bazen adet sancısı gibi gidip geliyo salı günü kontrolmz var baklm nolcak
Suzis Nehiryusuf1 ya ben de 37+3 um ama kasilmalar oluyor baska bir sey yok ama düzensiz ama cok güçlü oluyor oldugu zaman
beyzanuruzumcu8087 Nehiryusuf1 temmuzun 3 üne gün verdi ama o. Zamana kadar suyun sancım olmazsa alacak olursa önce dedi sezeryana ama dün çok kötü çatı ağrım baskı vardı çıkacak gibi hissettim bugünde çok rahatım inan hiç yüküm yok gibi
Nehiryusuf1 sema_altas55 bende aynı ama çok çok hafif varla yok demecek kadar az 2 saniyelik ağrı oluyor bende salı günü gidicem bakalım
Nehiryusuf1 beyzanuruzumcu8087 bendede tık yok çatı muayenesinden sonra nişan gelir ağrı olur dediler yok yok yok😄
Nehiryusuf1 Siracinannesi Siracinannesi birden gelir belki tek umudum😄 erken diyo bazılarıda öyle olduğunu düşünmüyorum
Siracinannesi Nehiryusuf1 benim ilk hamileligimde de hiç belirtim olmadan 40. Haftada bı gece geldi galiba bu da abisine benzeyecek 😂
aslhankrhan94 Nehiryusuf1 Ay ben az daha kalsın istiyorum artık. 🤭 Ağrılarım kasılmalarım başladı, hissettikçe erteleyesim var 🤭
Eslem_1 Siracinannesi su mu geldi hiç belirti olmazsa ne olacak Acaba nereye kadar bekleyeceğiz ben de bunu merak ediyorum 😀39+1 deyim en ufak belirti yok
Siracinannesi Eslem_1 yok kuzum ağrım başladı uyutmadi değişik bişey var hissettim lavaboya gidince çok az kan geldi dedim doğuruyorum heralde 😂 baktım sancılarım da sıklaştı acile gittim yarım saatte doğurdum 😂
Eda_65 Nehiryusuf1 bende 39+5 haftalığım 3haftadır yalancı sancılarım var yürüyüş yapıyordum onuda bıraktım artık kızım nazlı çıktı gelmiyor 🙄🙄