Adensu_ Evet kizlar kusura bakmayin biraz garip bi soru oldu ama Test yapicaktim testim bitmis ilk idrarla olmasi gerektigi icinde idrari bir bardakta beklettim aldim geldim hemen Suan o idrara yapsam sorun olurmu yoksa ikinci idrarda olurmu
EmineDefneGokce Adensu_ ilk idrar şartını kim çıkardı yahu 🥰 2. İdrarla da yapabilirsin aynı sonuç çıkıyor denendi onaylandı
deryarslan00 Adensu_ bişey yiyip içme sonraki idrarla olur ben akşam yapmıstm ama 1-2 saat bişey içmemiştm
Deletedmom_85 Nasıl bir cevap vereceğimi şaşırdım. Sorun gerçekten garip olmuş 😄 önce test var mı diye baksaydın keşke 🤦 bence ikinci idrarla olur diye düşünüyorum. Bir şey yiyip içmediysen, vücuduna sıvı girmediyse
Adensu_ Omay0707 yaa hayirlisi olsun, ben yurt disina gittigim icin esimi ⅚ ayda bir goruyorum bi ozaman sansimiz oluyor her dondugumde bu olayi yasiyorum ama ilk defa bu kadar cok belirtim oldu ve adetim gecikti oyuzden bakalim nasip💗
annesinin_beybisi Adensu_ sorun olmaz hastahanede idrae testi yapıyorlar hemen anında yapmiyorlar sonucta