Ayselrn Busenurrr97 bol su iç canım başka çaren yok bende çektim başına hafif soğuk bez koyabilirsin rahatlamak için
Deletedmom727272 Busenurrr97 tuzla ilgili derdiniz yoksa soda limon tuz, ya da sadece soda-limon akabinde belki ılık bir duş
Larakaya Busenurrr97 o haftalarda benimde öyleydi ne yapsam asla durmuyordu günlerce ağırdı canım karanlık odaya geçip uyumaya çalişa bilirsin
Larakaya Busenurrr97 sizi çok anlıyorum dayanilmiyacak kadar ağıriyor bende aynısını yaşadim inş en kısa sürede durur baş ağıriniz
Mery_44 Busenurrr97 kusabilyorsan kus canım kusmak iyi geliyor baş agrısına sonra parol at duşa gir uyu karanlık Bi yerde
MinnieMouse Busenurrr97 tansiyonun çok düşük değilse kontrollü bı şekilde günde yarım limon suya sıkarak icebilirsin onun dusinda bol bol su iç canım geçmiş olsun
Enesyusuf Busenurrr97 kansızlık var mı canım bende var kan ilaçlarımı içememiştim bulantıdan kaç hafta bende çektim parolla buldum çözümü
Enesyusuf Busenurrr97 migren taşı kullanıyorum nane ve okaliptüs içerikli çok iyi geliyor masaj yapıyorum o taşla sonra biraz uyuyorum geçiyor