Benimennembirmelek Kızlar benim bebeğim daha doğmadı onun için hazırlıklara başladım benim park yatağım var ama içinde sadece o tahta gibi sert seyy var sizce içine nasıl bı yatak almalıyım reflü yatağı alsam ne zmna kadar kullanabilir yada bı öneriniz varmı
ZeynepAren Benimennembirmelek reflü yatagı 6 ay kullanabiliyor diye biliyorum ben ama gerçekten çok faydalı mutlaka kullanılmalı bence :) babynestlerde tercih edebilirsiniz belki
Gizem260 Benimennembirmelek ben hem reflü yatağı aldım hem de park yatak için yatak aldım e bebekten sünger olandan aldım bide pamuk vardı sanırım
Benimennembirmelek ZeynepAren hmm tşk ederim a altı aydan sonra beşiğin içine nasıl bı yatak almalıyım sizce
lilalilalila Benimennembirmelek doğmadı henüz ama yatağı direk koyup onun üzerine de reflu yatağı koyucam ilk 6 ay:)
nnnaaz Bende park yatak aldım onu yanımdada kullanıcam sonra odasınada koyucam 4 yaşa kadar kullanılabilirmiş. İçine işbir veya kanz yatak almayı düşünüyorum.
mavi2 Benim annem yün yatak yapacak içine ince şekilde sünger yatağı da yanında gelmişti ama çok yakar o çocuğu bide yün daha sağlıklı geliyor bana ama tabi siz bilirsiniz
Benimennembirmelek mavi2 bende anneme yorgan yaptırıyorum annemde köyde yaşıyor ama altına yün yatak istemiyorum bne
Ysmn12 Bende park yatak aldım canım. Normal bı babynest yatak yaptırdım. Bir de içine sünger yatak alıp nevresim yorgan vs yaptirdm
De25 Benimennembirmelek besinlerin içine çok ince bir bez yaptırılıyor adı koruma diye geçiyor o hem bebeğin sırtını falan korur hemde altına yaparsa yatağa geçmez diye
mavi2 Benimennembirmelek tabi sizin tercihiniz ama ne bileyim hazır yataklara o kadar para vermek hemde doğalı elimizin altında varken istemedim açıkçası arkadaşım normal yatağını aldı sonradan o da yün yatak yaptırdı zaten çok ince öyle ağır bir şekilde değil yani yorgan gibi düşünün onun haricinde Trendyol da falan var bambu yataklar onlar da olabilir diye düşünüyorum
annesinin_beybisi Benimennembirmelek park yatağın yanında hediye olarak şilte yatak geldi kalınlığı falan gayet güzel
Selothatun Park beşik için bunu aldım. Holmer Kids Natural Visco Aloe Vera Park Yatak / Oyun Parkı Yatağı https://www.hepsiburada.com/holmer-kids-natural-visco-aloe-vera-park-yatak--oyun-parki-yatai-p-HBCV00001DD4IE?magaza=mainstore&url_src=ios-product-detail Anne yanım için ise babynest şeklinde reflü yatağı aldım.