Meowmeow Kızlar uygun ve güzel bir perinatoloji doktoru arıyorum. Gittiğiniz memnun kaldığınız bir doktor var mı?
Deletedmom727272 Meowmeow gittiğim hastanede Ercüment Müngen hoca var. İnternette ve burada epey güzel şeyler duydum hakkında kısmetse 18 Temmuz’da gidicem
Bayancorek Meowmeow Ümraniye Santral de Erbil Çakar bey var. Geçen hafta gittim. Nakit 500 , kart 600 tl. Çok memnun kaldım. Eşim bile iyi ki bu doktoru bulmuşsun dedi. Sibel Açıkalın’ın muayenehanesinde hizmet veriyor. Zeynep kamil in doktoru normalde. 🍃🤗
el1fff Zeki Şahinoğlu’na gittim, memnun kaldım çok ilgiliydi güzel geçti. Caddebostan da muayenehanesi
busrabusr Deletedmom727272 Ben de 2 sene önce Pendik Medical Park da görev yaparken gitmiştim kendisine. Zannediyorum Medicana ya geçmiş artık. Kesinlikle işiinin ehli, güncel literatüre hakim bir hekim. Bir baktığı yeri dakikalarca inceliyor. Boş laf konuşmaz ama güven verir gidince anlarsınız zaten. Güzel haberler alın inşallah 💖
Deletedmom_30 Bayancorek bende dün gittim adam gerçekten işinin ehli. O kadar guzel anlattı ki her seyi her detayı söyledi asiri asiri memnun kaldim ☺️
Bebekdelisi Bayancorek Erbil bey perinatoloji doktoru degıl ama alanında cok iyi o ayrı bizde ona gittik süper bir cok perinatoloji dr cebınden cıkarır kendısı de dedı ben perinatoloji dr degılım ama alınım bu doğumu sordum hatta özelde yaptırıyor
Bayancorek Deletedmom_30 Çok sevindim memnun kalmanıza. Bizde çok memnun kaldık. Randevu saatimizde gitmemize rağmen bekledik 45 dk 1 saat falan, eşim diyordu başka doktor falan yok muydu diye sonra kendide dedi iyi ki buraya gelmişiz diye. 🍃🙈🤗
Bayancorek Bebekdelisi Evet biliyorum bilgim var o konuda. Gerçekten işinin ehli. Ben 21. haftada takipli olduğum hastanede yaptırdım fakat aklıma takılan şeyler vardı 28. Haftada tekrar detaylı ultrason için Erbil bey e gittim. Sağolsun a dan z ye kafada hiçbir şey bırakmadı. Perinatoloji doktorlarına bin basar. Herkes onun gibi işini hakkıyla yapsa keşe.👌🏻🙏🏼
el1fff Meowmeow nakitte 700₺ de yardımcı oldular ama fiyat bir süre sonra değişecek demişlerdi sanırım