Aylnb Kızlar 13. Haftamdayım bulantı ve koku hassasiyetim aynı devam ediyor, ilk 3 ay depolarımdan besleniyor bebek dedim ama artık düzenli sağlıklı beslenmem gerek. Kuru yemekten, su içememekten kilo da aldım. İlk 3 ay diyorlardı ne zaman azalacak acaba😔
Tutiko Aylnb 24 oldum hala kusuyorum yyorum ama cıkıyor durmuyor sadece 1 kg alabildim düşün gecmıyor bebek saglıklı dıyorlar ama ben bttm
Morkelebek26 Aylnb bende 12+3üm kuzum bende senin gibiyim ben ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum anında çıkarıyorum midem sürekli ağzımda geziyorum 6. 7. Haftamda başladı ve 7 kilo verdim artık tükendim bende geçer diye 4 gözle bekliyorum inşAllahhh biran önce geçer hepimizin ki çok zor 😔
Hicran-01 Tutiko aynı durumdayız. Takatim gücüm hiçbirşeyim kalmadı artık.. ben ac bebeğim ac günler öyle geçiyor resmen.
Aylnb Morkelebek26 Morkelebek26 Yaa aynı benim de 12+3☺️ Ben gün aşırı istifra ediyorum ama öğürtü sürekli var günler geçmek bilmiyor, inşallah en kısa zamanda hafifler bizim de
Aylnb [silindi] evet gece aç karna 2 içiyorum bana mısın demiyor hatta çok çıkardım şimdi seruma geldim:(
[silindi] Aylnb gece 2 sabah aç karna bi de öğleden sonra aç için öyle faydasını gördüm ben çok geçmiş olsun
yldzkbra46 Aylnb gece neden içiyorsunuz benim doktorum özellikle akşam yemeğinden yarım saat sonra 2 tane iç yeterli gelmezse sabah aç karnına da 1 tane daha alabilirsin dedi. Gece içince bi faydası oluyor mu ki ya ?
Aylnb [silindi] sabah aç karna da almıştım yine etki etmeyince öğlen de almayayım dedim sanki etki etmiyor bende ya😔
[silindi] Aylnb doktorunuza söyleyin ilaç değiştiriyor sizi çok bezdirmesine izin vermeyin bulantıların
Eren_umay2 Aylnb 5 haftalık hamileyim mide bulantım oluyor sadece oğluma hamileyken doğuma kadar mide bulantısı ve kusmam oldu inşallah bu gebeliğimde bu kadar uzun olmaz☺️
yldzkbra46 Aylnb şimdi şöyle oluyo en zararsız olanı prilam eğer biraz daha etki yapmasını isterseler metpamid veriyorlar yanında en son klozet başından kalkmayacak hale gelirsen zofer/zofran başlıyorlar. Ben yalvardım zofran için yazmadı doktorum çok bulantım olunca eşime yaptırıyorum iğnesini 🤷🏼♀️🙄
[silindi] Aylnb prilam a kategorisi ama diğer ilaçları da mecbur veriyorlar. Bana metpamid yazmıştı ama kullanmama gerek kalmadan azalmıştı şükür. Siz mutlaka söyleyin doktora serum takviyesi falan da yapsın