N_A_Z_L_I_M 2li 3lü 4lü testler tanı testi değil malesef sadece bazı değerlerinize bakarak risk oranını belirleyen tarama testleri,hatta fetal DNA testi bile %99 oranında doğru sonuç veriyor,detaylı ultrasonda da kesin teşhis koyamıyor malesef onda da gözden kaçan birşey olabiliyor..aslında bebek kapalı bir kutu ne olduğunu anlamak epeyce zor bütün bu durumlarda..en kesin sonuç girişimsel müdahalelerle bebekten örnek alınarak yapılan cvs ve amniyo sentez testleri ama malesef ki onların da düşükte olsa riskleri var Allah korusun bebeği düşürmek gibi;ancak bu işlemleri deneyimli dr larda yaptırdığınızda risk olabildiğince düşüyor.durumu anlamak adına benim tercihim amniyo sentez yaptırmak oldu zira bebeğinizi aldırmak gibi bir düşünceniz olmasa bile bebeğinizin olası rahatsızlıklarını bilip ona göre hastane,dr seçimi yapmak;psikolojik olarak ve hatta maddi olarak herşeye hazırlıklı olmak adına netleştirmek isterdim ben şahsen..gönül ister ki hiç riskler görünmese de herşey yolunda ilerleyip strese girmeden herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsa🙏🙏🙏bebeğine kavuşmak için sabırsızlıkla bekleyen tüm ebeveynlere sağlıkla evlatlarını kucaklamaları için dua ediyorum 🙏🙏🙏