Fasulyeninannesi- SemaArin Ben 2.5 aylik evliyken hamile kaldim doğal yolla Allah herkese nasip etsin🤲
Allahkahretmesin1 SemaArin evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım hiç hazır değildim sonra üst üste 2 kayıp yaşadım 2 sene ara verdik şimdi 5+5 hamileyim 😊
Smyye1B Minik_anne0 Amin canım rabbim en güzel vakitte sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. 😍 Zaman çok hızlı geçiyor bir bakmışsın kollarında 🌸🥰
Aysedal_ SemaArin Evlendim eşim yurt dışında olduğu için düğünden hemen sonra gitmek zorunda kaldı 😩 2 ay sonra ben yurt dışına geldim ahahahha nasıl özlemişsek hemen hamile kaldım🤰🏼🥰
Zeynepppp23 SemaArin 14 ay sonra hamile kaldım düzenli denediğim ilk ay hamile kaldım çok şükür rabbim aratmadan istediğim vakitte nasip etti isteyen herkesede nasip etsin 🤲insan cocuk denemeye başlayınca acaba ne zaman olacak niye olmadi falan diye stres yapmaya başlıyor 🤦♀️
Edadeniz22 SemaArin evlendikten sonra 7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 19+5 haftalığız kızımıza ♥️🥰🙏🏻
BadoDe Evlendiğimde 34 yaşındaydım hiç korunmadım ama hamilede kalamadım 7 sene 4 aşılama, 3 tüp bebek sonuncusu tutarak hamile kaldım. İnşallah daha yolun çok başındayım. Rabbim kimseyi evlat evlat diye aratıp, uğraştırmasın.
D_Banutoklu SemaArin Merhabalar. Biz 1 buçuk yıllık evliliğimizde ilk sene korunduk. Son 4 ayımızda korunmayı bıraktık ve elhamdulillah 4. Ayımızda aldık müjdemizi🥰
aysegulmelda SemaArin Evlendikten 7ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 Şimdi miniğimizi bekliyoruz 3 aylık olduk🧚🏻♀️😇
Aysenurrrrrr Adet düzensizliği vardı onun için doktora gitmiştim oda yumurtalıklar gelişiyor ama çatlama gerçekleşmiyor buda hamile kalmanın biraz zor olcağını söylemişti üzülmüştüm baya gynopol diye vitamin verdi kullandım 30 35 gün kadar hamile olduğumu öğrendim evliliğimin 7.ayında şuan 22+2 yiz
haklisinesracim aesrp bir yöntem belirleyip mutlaka korunun bebek istemiyorsaniz sonrasın daha üzücü oluyor
Melisakeskinn Bilgelihayat merhaba günde 1 doz şeklinde mi kullanıyosunuz ben de bu folik asidi kullanıyorum özel hastanede doktor yazmıştı sonra değiştirdim doktorumu yeni doktorum bana yarım doz al ikiye böl dedi siz de hastaneye gidince kendi doktorunuza sorun 400mcg almamız lazımken 0.4mg yani ama bu folik asit çok yüksek dozmuş 5mg mış haberiniz olsun başka doktora da danışın ben şuan 13.haftama giricem biticek 12.haftaya kadar. Günde 1 doz şeklinde aldım ama tedirgin oluyorum zararı olur mu diye doktora sordum olmaz dedi sizi de bilgilendirmek istedim