___Havva27 SemaArin düğünmde adetteydm düğünden 4 gün sonra ilişkiye girdik ilk geceden oldu şükür son adet tarihim düğün günüm aşk çocuğu güzel kızım ❤️
Akarsu_14 SemaArin ben evlendim 2 hafta sonra hamile kaldım ama 2 aya kadar sürdü kürdaş oldum sonra bi sene uğraştık şimdi allaha şükürler olsun hamileyim 36.6 haftadayım 👶
Remziyecrinn Evlendikten 1 bucuk yıl sonra istedik 4 ay sonra da hamile kaldım 27. Haftada oğlumuzu bekliyoruz darısı tüm isteyenlere inşallah👏🏻
Sbm050421 SemaArin evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım , kendiliğinden kaldım , 29+1 iz bebeğimi bekliyorum 🥰
eseaydin1 SemaArin Evliliğimiz 3. Ayında kendi isteğimiz ile şuan 30 haftalığız 🤗 sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz 🧡
KeremikoBayky SemaArin 20 ay sonra kaldım. 20 ay korundum aslında bırakınca hemen oldu maşallah. Allah herkese en uygun zamanda en uygun şartlarda bu hissi nasip etsin🤍 bence bunun ideal zamanı yok, hazır hissetmek yeter. Hazır olmak değil hazır hissetmek…..
seyma9188 SemaArin Evlendikten sonra isteyerek 4.ayımda hamile kaldım bebeğimin karnımda kalbi durdu almak zorunda kaldılar.Düşükten sonra ilk ay korundum iyileşmek için 4.ayda tekrar hamile kaldım şükür🙇♀️Şuan 11+3 günlük olduk ✨️😍
merve2746 Morkelebek26 kaç haftalık şuan. Bende 31 haftadayim hala yeme olayları düzene giremedi ama sabır diyorum
Morkelebek26 merve2746 12+4üm ben biraz biraz hafiflemeye geçiyor bazen. Bazende çok şiddetleniyor ben biraz annemin bana olan hamileliğine benzemişim eğer tamamen benzediysem inşAllahhh 3.4. Aydan sonra geçer diyor bakalım 4 gözle bekliyorum 🤲🤲
Svly_smh SemaArin düğünden önce hamile kaldım ayın sonunda yapacağım düğünü ayın başında yaptım sadece 12.hafta bitti herşey süper
gulsahkocaturkk Evliliğimizin 5. Ayında hamile kaldım şimdi ikinci kızıma hamileyim istediğimizden 2 ay sonra hamile kaldım🤗 38+2 yim beklemekteyiz
Mihri26 Eldgrn evlendikten 6 ay sonra istedik o ay oldu düşük yaşadım sonra bi 4 ay bekledik tekrar denedik yine aynı ay hamile kaldım şuan 6 haftalığız
melekarya Gizem2121 hımm benimde 25 haftalık erken doğumum oldu ondan sordum . Doktor ihmali olabilir
Gizem2121 melekarya evt cnm rahim agzi ultrsyondn bile.gozkuyuyor detayli baksaydi 1 gun önce gitgmde acilma oldugunu fark edrdi bir gecede 4.5 cm aclma olck degil ya