Prens_annesi9 Kızlar gece yarısı uyanıp karnım sertdi taş gibiydi bildiğiniz çok kötüydü çocuğu hissetmedim midem.ayri kötüydü sık sık idrara çıkma oldu bugün çok kötü oldum sizde yaşıyormuydunuz
Ozlm0916 Prens_annesi9 hergun aynıyz biz bebek toplaniyor baski yapıyor mesaneme tuvalete gitme istedigi oluyor karnım semsert oluyor
181019 Prens_annesi9 mideniz için yediniz birsey dokunmuş olabilir gecen hafta sabaha kadar agrı çektim bende hem sırt agrısı hem Mıde agrısı çok kötüydü. Karnımda taş gıbiydi. Dr son zamanlarda karın sertleşmesini normal demişti. Bir gün oldu sonra gectı benım dinlenin isterseniz
Afra_123 Prens_annesi9 sertlesmedigi gün yok. Tuvalet ayrı bı sorun tuvaletten çıktığım gibi tekrar görme hissi oluyor . Bu aralar hareket ettikçe canım yanıyor içerde sıkılıyor bobreklerimi top sandiysa demek sürekli bı arkaya uzanma isteği var çocukta 😅😅☺️
Hifu16 Hifu16 artık daha sıklaşacak canım merak etme 😊 beni bir gör elimle alttand Estel verip yürüyorum 😅 eşim çok gülüyor. Ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış bir😊
Aysunnnn_ Prens_annesi9 Çok normal canım korkma ben 33 haftalığım ve her anımda taş gibi oluyor dinlen masaj yap geçer tatlı şeyler ye ılık duş ta iyi gelio sıcak pek iyi değil bebişler sevmio sıcağı Yani karın kaslarinla da alakalı ben doktora sorunca oda bana sen çok zayifsin ondan fazla hissediosun dedi yani normal
Afra_123 Prens_annesi9 29 hafta küçük henüz 30 lardan sonra benim hiç uyutmuyor tekmelemiyor ama sürekli kuytulara girme çabası canımı yakıyor uyuyamıyorum.