Duyguuuu0 36+4 haftalık hamileyim çok hafif akıntıyla birlikte kan geldi ne yapmam lazım herkes hastaneye gitmeyin diyor ama okuduklarım Internet üzerinden bebek eşinden ayrılıyormus falan filan bana yardımcı olur musunuz
Duyguuuu0 MerveEbru MerveEbru sümüksü kanla karışık peki ne kadar sürede başlar doğum gitmeme gerek var mı hastaneye sancım yok bebegimin hareketleri de güzel
gulceveannesi Duyguuuu0 eğer nişansa gitmenize gerek yok ağrı kanama ve suyun gelmediği sürece korkmayın içiniz rahat olsun. Doğum bugunde başlayabilir 1 ay sonrada olabilir. Nişan herkesde farklilik gösterir. Bi doğum belirtisi değildir önemli olan ağrı ve suyun gelmesi.
Duyguuuu0 gulceveannesi çok hafif ağrı var ama kan geldikten itibaren arada geliyor geçiyor sık değil şuan
Merve_07 gulceveannesi Duyguuuu0 onu bilemiyorum işte ama doktorunuza sorabiliyosanız ona bi sorun soramiyosanız gidin bence ben olsam giderdim yani nişanın ne şekilde geldiğini bilmiyorum çünkü
Duyguuuu0 Merve_07 peki birşey sorucam size gece biraz şimdi baktım iç camasirimda yine aynı şekil hafif kan var akıntılı doktora gitmem lazim mi yoksa bekliyim mi sanciyi bebeğimde bir kaç kez hareket etti