Hayale Selam arkadaşlar 3aylık hamileyim ama aklımda bir sorun var?günlük pedlerden kullanmak istiyorum ama cekiniyorum?aranizda kulanan varmi?😏
Ayvaaaaaa Hayale canım ben kullanıyorum mecburen, çünkü sürekli tuvalete gidiyorum ve gün içinde ister istemez iç çamaşırım batıyor 😬
Dykdyk Hayale Doktorum bana hayatının hiçbir evresinde günlük ped kullanma enfeksiyonlara falan hep o yol açıyor dedi
Maviii Hayale ben kullanmıyorum doktorum mantar ve enfeksiyona bire bir sakın kullanma dedi, günlük ped yerine kağıt havlu koyabilirsin ister istemez günde 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorsunuz zaten
mLcLk Hayale kullanmak sağlıklı değil biliyorum ama iş yerinde sürekli çamaşır değiştireme şansım olmadığından mecburen kullanıyorum ben de. Saatte bir değiştiriyorum mutlaka. Çok şükür herhangi bir enfeksiyon sorunu yaşamadım bugüne kadar🙏🏼
Hayale Ayvaaaaaa bende ilk haftalar yoktu ama zaman gectikce görüyorumki batıyor iç camaşırım doktora sormaya unutuyorum mecburen bende kullanicam galiba
BarBeyzazer Son aylarımda akıntım arttığı ve vajinal progestan kullandığım için günlük ped kullanıyorum