Kubraaatmr 39+3 deyim ikinci gebeliğim. Saliya kadar kendi gelmezse suni ile başlatılacak. Buraya doguramiyoeum diye post açınca geliyormus totem yapalım bakalım :)
Memoli65 Kubraaatmr Kubraaatmr bende 40+1oldum ne gelen var ne giden Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Kader544 38+6oldum bide erken doğma ihtimali çok yüksek diye günlerce hastanede yattım şimdi ise tık yok
Kubrabyrmm Kubraaatmr hayırlısı ama Çatı muayenesi tetikliyormuş diye biliyorum😂😂😂 aman boşver kız içinde büyüsün 18 ine gelince çıkartırsın mis gibi masrafı olmaz aynı yerden yesin içsin işte hahah ❤️😘
Meryocuk Kubraaatmr Bende yarın hurma alıcam hergün sıcak suda duş alıp squat tarzı hareketler yapıyorum bakalım hayırlısı
Kubraaatmr Seydamustafa333 hayır bide bazen o kadar çok ağrım oluyor ki geliyor heralde diyorum devamı kesiliyor. Ve nst de hiç sancım felan çıkmıyor
Kubraaatmr Kubrabyrmm salı günü çatı muayenesi oldum işte 1 cm açıklık var dedi. İkinci olduğu için aslında açıklığım daha çoktur diye duaunmustum ama . Ahahaha ay 3 buçuk yaşında erkek bir çocuk ve koca karınla zor oluyor
Kubrabyrmm Kubraaatmr hahah sende haklısın çatı muayenesini öneriyormusun canım çok acıyormu bir rahatlık sağmıyormu sence normal doğumda ?
Kubraaatmr Kubrabyrmm hiç korkmayin abartilanlarada inanmayın. Ha benim ikinci olmasına rağmen çok gergindim korktum. Kacicaktim geri nerdeyse 😀 ama o muayeneyi oldum ya sanki doguurmusum gibi üstümden bir yük kalkti 😀
Kubraaatmr RdvnMlkn benimde oğlum 38+3 de doğmuştu. Ama kendi sancım vs değil. 1 haftadır gelişmediği için doktor yatış verip suni sancı vermisti
Leyla13 Hamileliğimin başlarında düşük tehlikem vardı 3 ay yattım resmen sonra erken doğum riskim yüksek dendi 39+2 yiz ne gelen var ne giden 🥲🥲🥲
Kubraaatmr Leyla13 olsun riskli olan kötü zeyleri atlatmissiniz ne güzel. Benim riskim olmamasına rağmen son zamanlar. Her hafta geçtiğinde oh bu haftada geçti doğmadı diye dusunuyordum