Zehra2701 Merhaba kızlar 18+0 günlük hamileyim Allah nasip ederse bı kızım olucak ☺ hamile kalmadan önce sigara içiyordum ilk 3 ay içmedim migde bulantılarından ama migde bulantısı geçti ve içmek istiyorum benim gibi olanlar var mı 🤔
ozanejla Bence hazır 3 ay içmemişken.. Tamamen bırakmandır 😌 Hem kendine hem bebişine zarar vermemek adına 😌
Aleynaarslan Bende 3 haftalık hamileyim ve sigara içiyorum nasıl bırakabilirim midem de bulanmiyor sigaradan
ozanejla Zehra2701 Bende içiciydim evlenmeden önceye kadar 5 yıl astım hastalığım olmasına rağmen. Ve şuanda içiyor olsaydım, bebeğimi düşünerek kendi zevkimi düşünmezdim canım zor bir durum ama bebeğinin sağlığı için.. Düşünsene o daha minnacık ve sigara dumanına maruz kalmak zorunda 😞 Yapmayın bence.. İçim gidiyor benim hamileleri içerken gördüğümde.. 😞
Nisadmr2306 Merhaba . Bende 7 haftalık hamileyim senelerdir sigara kullanıyorum bırakamam sanıyordum , 2 gündür aşırı miğde bulantısı yaşıyorum ve tiksindim o kadar rahatımki bebeğim zehirlemediğim için 🙂 sende beynini içmiycem diyerek rahatlatıp bırakabilirsin
Zehra2701 Nisadmr2306 canım inan ki bende oyleydim ilk başlarda bende istemiyordum hatta kokusundan bile migdem bulanirdi ama ne zaman ki bulantı geçti tekrar canım istedi anlamadım gitti walla seninki daha yeni olduğu için olabilir bu isteksizlik
Sevil Bugün doktora gittim Bebek’e normalden zayıf benim 200 gr falan doktor direkt sigaramı kullanıyorsun dedi🙄🙄
Zehra2701 Sevil kaç aylık canım ben gittim gelişimi felan iyi dedi ama yine de onu zehirlemek istemiyorum 🙁
Nisadmr2306 Zehra2701 inşallah tekrar başlamam bırakması zorken tiksindim , inşallah sende bırakırsın
Zehra2701 Aleynaarslan inanır mısın o bende de oluyor 🙂 gitmeden önce herşey aklımda gittiğimde herşeyi unutuyorum 🙂
Sevil Zehra2701 33+5 benmki 2 kilo doktor sigaramı içiyosun dedi yol dedim bizimki birazda genetik gerçi bilmiyorum ama zararlı yani sonuçta içmemeye çalış 😁
Aleynaarslan ozanejla vitamin verdi onu kullanıyorum şimdi vitaminsizmisim zaten 🙈 vinalac kullanıyorum
Aleynaarslan Zehra2701 kapıda herşey aklımda unutmiyim diye tekrarlıyorum esimede söylüyorum unutma diye o da unutuyor bende 😂
ozanejla Aleynaarslan Ben 2 hafta arayla kontrole gitmeme rağmen b12im 50 ye düşmüştü 😆 İlaçlarını düzenli kullan yoksa benim gibi her hafta iğne yemek zorunda kalırsın birde canın tatlıysa vah haline vah😩 Sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim😘😘😘
secl-ahmet Bende hamile kalmadan iciyordum hamile kalinca 4 ay icemedim bulantim coktu arada içesim geliyor ama eşimin bu konuda hic tavizi yok