Kuzeyinannesielaa Merhaba arkadaslar karnabahar zararlimidir tuketen oldumu aranizda .. yeni yeni pazarlarda goruyorum ve çok severim cevremde zararli diyenler oldu normalde tüketen arkadaşlar allah korusun bi zararını gordumu?
Maviii Kuzeyinannesielaa neden zararı olsun ki ah bu insanları anlamıyorum, tabi ki yiyebilirsin canım bir zararı olacağını sanmıyorum
Kuzeyinannesielaa Baharun2 bende öyle tahmin etmiştim gazdan başka bi zararı olmaz diye.. sonuçta her şeyin fazlası zarar .. teşekkürler 😊
Kuzeyinannesielaa bebisimbenmmm teşekkür ederim 😊 zararlı diye korkmuştum.. aklımda kalacağına midemde kalsın o zaman 😊😊
Prensimingeliyo Kuzeyinannesielaa ben iki hafta önce aşerip getittirmişti eşim Çokta faydası var bebeğe de sizede doğal olan hiç birşey yemekten korkmayın
bebisimbenmmm Kuzeyinannesielaa ben hamileliğim boyunca canim ne istediyse yedim hic bir zaman sorgulamadim acaba zararli mi diye bazi şeyleri sadece zarari oldugunu bildigim seyleri diim yani onlari sinirladim o kadar 😊
Kuzeyinannesielaa bebisimbenmmm en güzeli en doğrusunu yapmışsınız cok takıntılı olmamak lazım sonuçta ama elimde değil 😊 teşekkürler 😊
Caglaaa Kuzeyinannesielaa bende çok severim ama ben genelde pişmemiş yiyiyorum sadece gaz yapıyor bende