amineafra2 Kızlar bebek bezleri sanki daha mı bir küçük bana mı öyle geliyor anlayamadım yeni doğan 23 günlük bebe me Molfix 3 numara kullanıyorum yahu 152 tanesi 264 TL allah yardımcımız olsun sizler hangi markayı ne kadara alıyorsunuz fikir olsun bize de
Deletedmom_110 amineafra2 Ben bezimi henüz almadım bebeğimin kilosuna göre alayım dedim bir de markada kararsız kaldım yarın alcam Molfix almayı düşünüyorum bende memnun musunuz siz
Nur123aa amineafra2 bende Molfix aldım 1 numara 120 tane olması gerek 140 lira verdim şimdi nasıl fiyatlar bilmiyorum ama baya pahalı oldu 🙄
Sehergok amineafra2 bezlerin üzerindeki KDV ve ÖTV yi sıfırlamadiklari sürece bir pakete 500 lirada veririz 😢
Smyye1B 2bebe1gebe 80li almış eşim 80 lira dedi ama berbat bir bez ilk aldığımla alakası yok bitsin birdaha almayı düşünmüyorum. Pamuklu değil 🤷🏻♀️
amineafra2 Nur123aa uygun almissinin ama çok küçük 1 numara benimki 40 taneyi zorla kullandı hemen yükselttik numarasını
2Bebek1Anne amineafra2 tam kızımda bezi bıraktık 7xxl en üst numarasını kullanıyorduk fiyatını sen düşün sleppy tam bezi bıraktım ohhh bez parası cebde dedim 1 ay sonra hamile oldumu öğrendim 😂😂😂😂😂 yanarım bacım şuan içime oturdu bez konusu
smallbaby Eskiden bezmi vardı ayol alırız naylon kelebek bezleri evdeki eski çarşaflarıda yırtar kullanırız nolcekk 😂😂şaka biyanada herşey uçtu bezmi yerinde sayacaktı hiçbişeye şaşırmıyorum artık allah sonumuzu hayır etsin
amineafra2 smallbaby yok yok şaka bir yana değil artık insanlar cagresizlikten poşet baglicak bebeklerine bunlar iyi gunlerimiz
amineafra2 Deletedmom_33 onu da kullandım özel hastanede doğum yapınca bile belediye kutu veriyor içinden çıktı o marka
Sinemfidan amineafra2 oynamışlar brlli gecen hastaneden prima 1 numara bez verdiler bende molfixin 2 ve 3 numarasjnj aldim primanin bezi 2 ve 3 numarayla ayni boyutta inanirmissiniz
smallbaby amineafra2 evet yaa busabah şok oldum ekmeğe zam gelmiş hemde onyirmi kuruş deyil bir lira dahada gelecekmiş artık karnımız tok yatamayacağız bu gidişle herşeyi buna göre düşünüyorumda çok zor günler daha gelmedi sanırım allah sonumuzu hayır etsin 😔