Busarsl Kızlar 11+6 yım prilam kullanmama rağmen gün içinde kusma ve bulantılarım okadar çok oluyor ki kalkamıyorum yerimden, hatta yatsam bi dert kalksam şimdi acile gitsem serum verirler mi bulantıyı kesmek için
Ruku Busarsl iki haftaya azalır inşallah az daha sabır çok zor günler bol bol dua et bazen insan o hal ile isyan ediyo aman dikkat
Ayse_4646 Busarsl söylersiniz zaten hamile olduğunuzu ona göre yaparlar. Ben serumla yaşadım o haftalarda. Allah güç kuvvet versin geciyo çok şükür zamanla. Çok geçmiş olsun
Ruku Ben üç ay serumla beslendim resmen iki günde bi serum aşdım acile gidip hem rahatlatıyor hem vücut susuz kalmamış oluyor tek tavsiyem serum neler çektim neler bana sor
Ruku Busbusu evet takıyorlar üç gündür yemiyorum falan deyin beni tanıyolardı artık hemen yazıyodu dr 500 cc serum içine bulantı önleyici katıyolar
Ruku Busarsl Allah yardımcımız olsun rahat geçirelim artık inşallah üç ayda çok yıprandım şimdi daha rahatım 17+3 son üç ayda zor diyorlar inşallah sonrası mucizelerimize sağlıkla kavuşalım