Tubacngl Sumeyyeabdi Bende 16 + 3 patates olduk dün bebeğin olduğu kısımda kalp atması gibi oldu 3 4 kere bebek hareketi mi bilmiyorum ilk gebeliğim 😊
Sumeyyeabdi Tubacngl oğlum var 4yasinda duydum sesini kardesimin diyor haftaya gidecez inşallah görmeye
Tubacngl Sumeyyeabdi 😊 çocuklar işte Allah hepimizi bir sancıda kurtarsın sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 😊
_yasemin_ Balim25 canım en son 14.haftada gitmiştik kız gibi demişti. 5 gün sonra detaylı randevum var orada kesinleşir :) sizin ne ?
Balim25 _yasemin_ Erkek canım 😊 Özele mi gidiyorsun devlete mi bende ptesi dra gideceğim detaylı isteyebilir ama hiç fiyat bilgim yok
Balim25 _yasemin_ Çokmuş yaa bende Antalya Anadolu Hastanesi’ne gidiyorum bakalım fiyat ne diyecek Allah yardımcımız olsun
Sumeyyeabdi adenleyolculugumuz_ ya maslallah minnak daha bende 5 haftalıkken öğrenmiştim şimdi 16 olduk☺️
_yasemin_ Balim25 Valla gerçekten öyle canım Allah yardımcımız olsun her şey çok pahalı :( gitmeden önce arayıp fiyat bilgisi alabilirsin aslında ben öyle yaptım