Feridece28 Ay resmen son aylara girmiş bulunmaktayız😍 bebeğimle tanışmak için o kadar heyecanlıyım ki😍 Sizde durumlar ne kızlar ❤️❤️
zehracelikkaplan Feridece28 bende 00.00 itibariyle 3.cü trimestera girdim. Çok heyecanlıyım bi an önce doğum zamanı gelse de kucağımda olsun istiyorum🥰🥰🤩🤩🤩💖
Cicolation Bende aynı 28 hafta oldu çok heyecanlıyım salı günü uzun zaman sonra muayene olucam iple çekiyorum kızımı görmek için salı gününü ☺️🌹
Elvanguzel Cicolation ayy bende tam 28+0 olduk şu anda pazartesi muayene var inşallah oğlumu görmek için can atıyoruz artık sona yaklaşıyoruz zaman hızlı geçiyor bize Hayırla sağlıkla zamanında doğumlar yapalım inşallah 🥰🤗
Feridece28 Cicolation bende pazartesi gideceğim inşallah minnoşum görmeye 😍 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️
Feridece28 Cicolation Zeynep olacak inşallah babasıyla sevgiliyken en büyük hayalimizdi❤️ Erkek olsaydı da kerem 🥰
Feridece28 Gizemmuhammet ilk aylarda şiddetli bel ağrısı vardı ben zaten öyle anlamıştım, şimdi tekrar sırt ağrısı başladı