nnnaaz Tecrübeli anneler merhaba 🌸 bebek beşiği olarak park beşik aldım ama anne yanı olma özelliği yok sizce bu büyük dezavantaj mı?
Huriye1996 nnnaaz park besik aldim hiç düşünmeden , biraz büyüyünce çok memnun kalacağımı düşünüyorum. Zaten 3 4 Ay anca anne yanını kullanırsın dedi satıcı , öyleyse çok da bisey kaybetmeyiz ya.
Gulpoyraz nnnaaz ben de park beşik kullandım memnun kaldım aynı beşikte nasipse 2. Büyüyecek anne yani 6ay kadar kullanılir maddi durumuz iyiyse alınabilir
2kizanasi Kademesi de yok değil mi? Kalkıp almanız gerekir sürekli başka bir dezavantajı yok bence kızımı 2 yaşında park beşiğe geçirdim ben
nnnaaz 2kizanasi aslında çokda derin değil gibi geliyor daha kutmadım ama işte tecrübesiz olunca sormak istedim
nnnaaz Huriye1996 evet banada öyle dediler mantıklı geldi tabi ama işte tecrübedendw faydalanayım istedim 🌸
Oznrusk Benim aldığımında yok henüz kullanmadık ama yatağını yükseltirim başta diye düşündüm o zaman sıkıntı olmayacak gibi beşik neredeyse yatakla bir gibi geliyor zaten
nnnaaz Gulpoyraz park beşiklerin anneyamı özellikli olanı vardı ama diğer özelliklerini beğenmedim diye seçmemiştim 😏 şimdi pişman olurmuyum diye düşünüyorum
nnnaaz Yasmn_17 işte o müdahale edebilme olayı kafamı karıştırdı ama sanırım benim aldığımda çok derin olmuyor ulaşırım hertürlü yeterki uyumay devam etsin ☺️