Kuzeyinannesi61 Aranızda giresunlu var mı arkadaşlar? Espiyede kiralık daire ariyoruz. Tayinimiz oraya çıktı. Yardımcı olabilir misiniz
Deletedmom83940 Kuzeyinannesi61 giresunluyum ama espiyeyle bi bağlantım yok sanırım forumda benden başka giresunlu da yok
Dark Kuzeyinannesi61 sahibinden e baktınız mı orda var, Espiye de tanıdık yok olsa yardımcı olmak isterdim
Yildiz028 Kuzeyinannesi61 giresunluyum ama tireboludan . Espiyeyle arasi yarim saat yok araciniz varsa espiyeye takili kalmayin bulamiyorsaniz cevre ilcelere de bakin derim.
Hlalcg Kuzeyinannesi61 ben Giresun espiyeliyim😍 ama malesef espiyede tanıdığım yok köyünde anneannemler felan 😣
Kuzeyinannesi61 Dark baktım canım çok eski ev var 3 tane falan onun dışında hiçbir yerde bulamadım :(
Dark Deletedmom83940 olabilir 😁 evet Bulancakliyim aslen ama doğma büyüme İstanbul sizde başka şehir söylediniz diye hatırlıyorum hatta
Dark Kuzeyinannesi61 bir tane yeni koymuşlar 0 daire bı o iyi. Çok küçük yer orası. Ama şoyle Tirebolu ve Keşap çok yakın onlarada bakabilirsiniz