En başından beri burda çam sakura ile ilgili yorumları takip edip doğumumu orda yapma kararı aldım. Zaten hastanede takipli hasta idim. 14 haziran da muayene için gittiğimde nst de sancılarım çıkması üzerine sezeryana alinmam gerekti (ilk hamileliğim sezeryan olduğu için sezeryan olmam gerekti) müdahale edildi serum takıldı sancılar yine devam ediyordu ben hissetmiyordum fakat hazırlıksız gittiğim için kabul etmedim hastaneden çıkış yaptım . ertesi gün yani 15 Haziran sabah saat 8 de acilden giriş yaptım. Nst de tekrar sancım çıktı . Yatışım yapıldı, ameliyathaneye gidene kadar nst ye bağladılar. Saat tam 12.40 ta ameliyathane giriş yaptım, saat 12.49 da bebeğimi gösterdiler , öncelikle spinal anestezi tercih ettim bebegimin o anını görmek icin. Sonrasında çok şiddetli baş ağrım oldu ama o anı görmeye değerdi. ,💕 Hastaneden çok aşırı memnun kaldım sanki özel hastane de doğum yaptim. Dr lardan tutun hemşirelere kadar herkes Güler yüzlü ve yardımcı olmak için sıraya dizilmişlerdi resmen. Bır daha olsa bir daha çam sakurayi tercih ederimm beklentilerimin çok üzerinde idi. Spinal anestezi olduğum için doğumdan sonra bı titreme geldi bu normalmiş. Bebeğim doğduğu an ameliyathaneden çıkarılmadan gerekli bütün kontrollerini yaptılar. Refakatçi erkek almıyorlar ama baba gelip görebiliyor. Bebek doğduktan sonra hemen anneyle uyumlu bileklik takıyorlar bebek hırsızlığına karşı çok güzel bı önlem. Birde tek kişilik ve çift kişilik odalar vardı. Ben nasıl dua ettiysem şansıma tek kişilik oda geldi. 15 Haziran da doğum yaptım. 17 Haziran cuma akşam saat 8 de çıkış yaptım. Sezeryan doğum olacaklar için çam sakurayı gönül rahatlığıyla öneriyorum fakat siz karşıdaki insandan ne bekliyorsanız ona göre davranın Güleryüz istiyorsanız kibarlık istiyorsanız öyle yapın çünkü hastane çalışanlarına bı teşekkür etmek bile onları inanılmaz motive ediyor. 💛 @