Kifayett Kızlar çok afedersiniz ama belki ilk kez soruluyor bu soru 40 haftalık olduk ve yatarken ağzımdan salya akıyor durduramiyorum çok bu yüzden uyandığım oldu. Gebeliğin başlarında yoktu son bir aydır bu durum var ve rahatsiz olmaya başladım bunu yaşayan var mı? Burnumdan nefes alabiliyoruz bu arada genelde ağzım kapalıyken bile yandan akmış oluyor sacma bir şekilde.
miraninannesi_ Kifayett acayip saçma hemde brnim de 36 da başladı herkese sordum normal miş hiç hoş değil hiç olmazdı :))
Lafayette Kifayett 14haftalik hamileyim 9.haftadan beri aynisorun var, gebelikte tükürük miktarı artıyormus ya ondan,yada kaslarımız mı gevsiyor ne ondan , ben de kendimden igrendim, on gundur yok gerci de
Birannisbirbebis Bsra0695 düzelir merak etmeyin bende müthiş horluyordum geceleri doğum yapınca bir anda geçti 😊
cemrekuyucu Bende bitek bende var zannediyodum :) suan 37+4 haftadayız ama sanırım 1 aydan beri bu sorunu yasiyorum ben daha önce hiç böyle birşey yoktu aşırı rahatsızlık verici umarım dogumdan sonra düzelir 🥺
bsratks Ay tek bende var sanıyorumdum kötü de kokulu kanlı benim 37 haftalık olduk 34 haftalıkken başladı sanırım. Ağzım kapali ama genede akıyor 🙈 yastık kılıfı yıkamaktan usandım artık. Yastığa eski tişörtü geçirmeler yine yastığa peçete koymalar gece ağzımi cakalliyorum falan. Uykudan bu yüzden kaç kez uyanıyorum. Hepimizin en kısa zamanda geçer inşallah