Hlyhsrv Annelerin doğumdan sonraki en büyük sorunu sütun bebeğe yetmemesi. Bilgileri olanlar yoruma bekliyorum
_neslihan_ Hlyhsrv bulgur pilavı soğan efsane arttırıyor tatlıdansa bulgur pilavı yap tanımada çiğ doğan ve bol bol su en azından 2 günde bir ılık duş efsane geliyor
Dark Hlyhsrv bol su, boldan kastım 3 litre günlük, rezene bir iki fincan ve çorba. Sıvı alımı önemli. Yeme içme çok daha sonra geliyor. Normal beslenseniz yeterli, 1 yıldır sütüm bol su içerek sağlıyorum pek bişey yediğim yok
Hlyhsrv kahvesever__ kahvesever__ 3 litre su içiyorum dere otu, ceviz, lokum, maden suyu, humana cay içiyorum yinede yetmiyor. Enson care bu aksam helva tahin yedim bebeğim çok huzursuz sürekli göğsümde çok yoruldum gerçekten
Ranammmm Hlyhsrv Tahin helvası 1 numara Dere otu Rezene Yeşillik Bulgur pilavı Dut kurusu İncir Su Uyku Dinlemek 🤗
Neslikra06 Hlyhsrv benim etkisini en çok gördüğüm şey incir uyutması oldu denemeye değer kesinlikle 🤌
Hlyhsrv Neslikra06 6 incir 3 hurma 1 litre suya koyup kaynatılıyor sonra robota çekip içiliyor. Böyle Bı tarifte yaptım ilk içtiğimde etki ettiğini hissettim. İncir uyutmasi hamilelikten beri aklımda Bı turlu yapmaya fırsatım olmadı.
Hlyhsrv Neslikra06 nasıl yapıyorsunuz incir uyutmasini internette baktım 2,3 tane farklı yöntemler var. Kafam karışıyor hangisini yapsam diye
Neslikra06 Hlyhsrv 15 16 tane incirin üstünğ geçecek kadar sıcak su koyuyorum yarım saat bekliyor sonra doğuyorum 1 lt sütü yogurt mayalama ayarında ısıtıyorum yanş serçe parmağını 10 sn içinde tut yanmıcak şekildeyse al sütü. İnciri doğradığın kabın üstüne sütün yarısını boşalt blenderden çek sonra gerisini de boşalt karıştır kaplara 5 saat falan çalışmayan fırında mayalansın sonra al buzdolabına soğuyunca ye