leona98 An itibariyle 24+0 haftama girmis durumundayim 🙋🏻♀️ Rahim kisaligim yuzunden zor gunler gecirdim ancak bu gun detayli usm doktorum 32-35 mm.in kisa olmadigini gayet iyi oldugu soyledi 🥰 Sizde durumlar nedir ?
Birminikcivciv leona98 sonradan mı uzadı? Karnınızda sertleşme kasılma varmı biranda tümsek gibi gerilip inme falan ? Bende var aynı haftadayız ve belim çok ağrıyor 🥺 rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌹
Habus leona98 benimde detaylıda 36 ölçülmüştü ve doktorum normal dedi. Sonraki hafta kendi doktoruma gittim o da güzel dedi 🤷🏻♀️ Ki bebeğim detaylıdan beri baş aşağı. Doğum pozisyonunda yani ona rağmen uzan demedi iki doktor da
leona98 Birminikcivciv Hayir bende eskiden 44 idi aniden 32 olmustu. Doktorum uzanmami soyledi. Igne ilac fitil hep yaptim. Sonraki olcumlerde 34 ve 35 mm olculdu. Bu gun detaylida doktor bu mm ile uzanmam gerekmedigini 32 nin bile iyi oldugunu soyledi🤷🏽♀️ Bende sertlesme cok nadir oluyor. Kasilma oldugu hic aklimda kalmamis belki olmustur ama hatirlamiyorum Amin insallah🥰🙏🏻💕