Busbusu Dün kuyruk sokumum yürürken ağrıdı gecede karnında adet olcakmisim gibi ağrıdı yarım saat fln sonra içime bı kurt düştü ya bebeğime bsy olduysa die vesvese geliyo aklıma sürekli randevuma 1 hafta var 9 haftalık hamileyim içim sıkıliyo😪
Derya_gumus Busbusu valla bende ayni durumdayim kuyruk sokumu bel kasik altta vajinadan agri hepsi oluyor dr gittigimde soyledim normal dedigi halde hala korkuyorum ama kuruk sokumu bel agrisi icin bana dr vitaminler demir hapi verdi o vitamin eksikligi ve demir eksikliginden oluyirmus bilgin olsun
Zuhalsebu Busbusu evet hareket edene kadar her kontrolde acaba kalbi durdu mu diyodum şimdi çocuğum hareket ediyor hala anasına yaranamıyor hissetmesine bişe mi oldu diyorum ya da az hissediyorum bişe mi oldu diyorum Şimdi 27 haftalığız 30 olsak rahatlicam diyorum Sonra 38 dicem Sonra doğurim dicem vs vs bu böyle devam eder Çünkü boşuna dememişler annelik manyaklık😍
mimar_anne Busbusu çok iyi anlıyorum bende panik bir insanım ama cidden rahat ol korkulacak bir şey yok olması da olmaması da çok normal
Busbusu Derya_gumus bende soluyim ozmn ama ayakda yada yürürken çok ağrıdı iki gün dahada agrimafi bakalm