nidayalcindag09 Kızlar hamile kaldığımdan belli saçlarım çok yıprandı. inceydi zaten daha da inceldi. Çok yıprandı. Çok kırıldı. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Deletedmom623737 nidayalcindag09 1.tremesteri ve 2.tremesteri dönemin de saçlar çok dökülüyor. zeytinyağı ile felan bakım yap 3.tremester de dökülme duruyor. emzirme döneminde tekrar başlıyor :)
MeriHera Normalde hamilelikte saçlar gürleşir ışıldar sizde tam tersi olmuş hayret. Vitaminleriniz ne durumda? İçeride eksiklik varsa dışarıdan yapacağınız bakımları geçici olacaktır
nidayalcindag09 MeriHera Saçlarım nedense çok yıprandı. Çok kırıldı. Önceki gibi değil. Daha da kötülesiyor. Kan değerlerim normal. Vitaminleri de eksiksiz kullanıyorum ama saçlarım kötüleşiyor. 😔
[silindi] nidayalcindag09 duşa girmeden 1 saat önce bütün saça sürüp bekleyin. Çıktıktan sonra da az miktarda sürüp çok sıcak olmayan ayarda kurutun. Başlarda her gün yapabilirsiniz sonra 3-4 günde bire azaltın
MeriHera nidayalcindag09 doktorunuza bu durumu söyleyin belki dermatoloji olarak sıkıntı vardır sizi yönlendirir
MeriHera nidayalcindag09 Rica ederim inşallah kısa sürede sağlıklı saçlara sahip olup mutlu olursunuz 😊
nidayalcindag09 MeriHera İnşallah canım umarım çatlaklar zaten canımı çok sıkıyor bari saçtan yana yüzüm gülsün diye çok çabalıyorum 😄🙏
nidayalcindag09 Deletedmom623737 2.trimesterin sonu ve 3.trimesterin başında yaşamaya basladim bu durumu. Antalya çok nemli. Belki ondan da olabilir saçlarımın bu durumu. 🤷😄
MeriHera nidayalcindag09 kadın olmak zaten zordu, ana olmak daha da zor maalesef Allah yardımcımız olsun