segah06 Kızlar merhaba daha çok yeniyim. Merak ediyorum hamileyken yenilmemesi gereken çiğ et (çiğköfte), midye hariç neler var?
Yanne segah06 ilk aylarda bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum.. Canım çok istemesine rağmen ciğer yiyemedim bide😀
Maviii Nurersz maydanoz muhteşem bir c vitamini salatalarınızda güvenle yiyebilirsiniz. düşük olmaz merak etmeyin doktor MFK bir tarzdaki bütün maydanozları yemeyeceğinize göre, yiyin C vitamininizi karşılayın derdi. ben yiyorum 🌸
Ceycey22 Nurersz maydanoz da ananasta çok yararlı hem anne Hem bebek için nereden duydunuz acaba bunları
Merve-bulut @segah06 doktorum bana ananas,bakla,sakatat yasak demişti maydanoz dereotu kiraz az ye demişti bunları hatırlıyorum
segah06 Merve-bulut ben de kiraza çok şaşırdım canım. Bu aralar baya da kiraz yedim inşallah sorun olmaz 😅 cevap için sonsuz teşekkürler 😍
Kbra52 Handan_enes hamileliğim ilk ayları kışa gelmişti günde iki tane nar yiyordum Allah’a şükür bişi olmadı
[silindi] Midyede yedim kokoreç te yedim ciğer de yedim valla ama 8 aylığım hepsinden 3 defa yememisimdir 🤣 ama enerji içeceği asla içme içinde ki madde bebeğinide kalbinde durdurma etkisi var ALLAH KORUSUN o konuda dikkat et sadece
Handan_enes Kbra52 ilk aylarda bende kışa denk geldiğinden nar yiyordum ama şuan son aylardayım gittiğim özel hastanede duvara yazı olarak asmışlar nar ve kirazdan son aylarda uzak durun diye. Benimde yeni öğrendiğim birşey dikkat etmekte fayda var. Kanı cıvıtıyorlarmış
segah06 Handan_enes nar ve kiraz çok şaşırtıyor. Ki çok kiraz yedim bilgisizce. Çok teşekkürler canım aydınlattığın için
Derya segah06 ısıl işlem görmüş her şarküteri ürünü , civa değeri yüksek balıklar , bazı bitki çayları , ananas , maydanoz suyu soğan suyu kan sulandırıcı kullanıyorsanız kiraz yasak , kısaca her yediğinizi araştırın 2 saniyenizi almaz
Merve-bulut @Yanne ay valla bende bilmiyorum özeldeki doktorum demişti o an sebebini soramamıştım şimdi devlete gidiyorum o bana şunları yeme bile demedi internette kan sulandırıyor diye okumuştum ondan olabilir
Mervee3831 segah06 suan bu postu kiraz yerken okudum ve tedirgin olmadım değil bu aralar bol bol yedim çünkü inş bi sorun olmaz