Tgc Buseardic evet ama benim söylemek istediğim konu başlığında arama yapmak. İçerik araması da yapıyor şimdiki sistem yine erişmek istediğim başlığı bulmak zorlaşıyor. Teşekkürler yine de ☺
Ecesnl Günlük verilen bebek ve anne bilgileri hep dönüp dolaşıp aynı bilgiye çıkıyo daha güncel bilgiler verilmeli ve çok iyi bir bilgilerde verilmiyor kısa kısa geçiştiriliyor bu durumun da düzeltilmesi gerekir
EcemAltnokle Doğumdan sonrası var mı ben salı günü 37 haftalık doğum yaptım yanı dopum oldu diye yazabileceğimiz Bı yer olmalı ve bundan sonrası için devam etmeli bebegımın günlüğü boyu kılosu ve doğduktan aonra gelişimi için bilgi verilmeli
MerveCebe adm gelen bıldırımlerın üstüne tıkladığımda goremıyorum ve bu benı uzuyor bıldırımler sayfası acılabılır yada bildirimleri gormemız ıcın bı sayfa ve annelerden gelen mesajları görmek ıstıyorum
Cydem Arkadaşlar bebeğim mesaj gönderiyor ekranda görüyorum siliniyor sonra uygulamaya girince her mesajımı göremiyorum bir kaç mesaj var. Desteğe mail attım ama eğer böyle ise uygulamanın anlamı yok sikeceğim
bahars telefondan foruma giremiyorum.ancak bilgisayardan girebiliyorum. bu konu ile ilgilenililirse iyi olur.
bernapatoglu adm Uygulamada erkek bebek veya kız bebek olarak tema olmalı bence tıpkı isim seçerken konulan mavi veya kırmızı tema gibi
GlahBilgiliPelit adm bebeğiniz ve siz kısmında açıklamaşatı okurken siz kısmına geldiğimde reklam giriyor ve reklamdan çıkamıyorum çatpıya basmama rağmen... düzeltebilir misiniz? Tsk.
Kaju adm okudugumuz konularin siralanirken oncelikli olarak gelmesi rahat konusmalara devam edebilmek adina iyi olurdu.
Pnaraskn adm babaannemize uygulamayı indirdik büyükannesiyim sekmesini seçtik fakat Mesajlar anneanne diye geliyor nasıl çözeriz?
baharclk adm Profil resmi koyamıyorm neden? Ayrıca bebekten gelen mesajlara sadece iphone kullananlar cevap verebiliyormuş bu nasıl bi ayrımcılık 😏
HaticeTygnTpc baharclk Aaa öyle miymiş ben zannediyorum kimse cevap gönderemiyo i phone da başka telefona bluetooth bile yokken onların göndermesi ne ironik 🤨🤔