Zeplin ✈️ 37.haftaya salı günü gireceğim bu hafta da uçak yolculuğuna izin var mi ya da uçakla giden oldu mu yaşayan var mi bu durumu sizce riskli mi olur ✈️
Dark Zeplin rapor almaniz gerekiyor uçmak için haftaniz büyük. Hatta THY mi hangisi tam hatırlamıyorum belli bir haftadan sonra almıyor uçuşa
Deniz_20 Zeplin doktordan izin kağıdı almanız lazım girişte hostesler ister yoksa uçuşunuz iptal edilir
Meri3220 Zeplin bazı uçaklar almıyor ve bazı uçaklarda 32.haftaya kadar doktor raporu ile alıyor diye biliyorum ben
Appayipyip Zeplin naptınız acaba ben az önce anadolujet firmasıyla görüştüm 36 dan sonra rapor olsa dahi uçusa almıyoruz dediler
Miniktospik Zeplin en son 35inci haftanın içinde binebiliyorsun doktor raporuyla daha sonra almıyorlar THY’yi aradım sordum canım doğum için memlekete gideceğim o yüzden
Zeyfat17 Zeplin eşim pilot 36. Haftadan sonra malesef alınmıyor ,çoğul gebeliklerde 32. Haftadan sonra
MervEceSavci Zeplin normalde yasak ama çok büyük Bi karnınız yoksa sormuyorlar ben şal ile ortmustum. Sormadı kimse
Zeplin MervEceSavci Evet öyle birsey de duymuştum anlaşılmasa sorun yok gibisinden ama gidipte geri döndürülmek var iste risk alamıyor insan😊Allah razı olsun🌸
Behiye89 Zeplin hiç bir havayolu bu haftalarda hamile kabul etmiyor. Raporunuz dahil olsa. Kabin memuru olduğum için net söyleyebilirim.
Hilal_33 Behiye89 kaç haftadan sonra almıyorlar acaba bende ankaradan adanaya gidecem şu an 30 haftalığım doğumu memleketimde yapacağım uçakla gidecem