Annecikk34 Kızlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz .. Ben krem kullanmama rağmen çatladım bu çatlaklar geçer mi sonradan krem vs. Kullanınca :(( selülit bile yoktu bende 50 kiloydum 62 oldum bir baktım karnımın altı çatlamış bir mememin altı çatlamış :(
Ahsenmom Annecikk34 sonradan geçer mi hiç bilmiyorum ama Ne kadar nemlendirirsen nemlendir veya çatlak yağları kremleri kullan genetik olarak yatkınlık varsa zaten çatlarmıssın😓😬
Sehergok Annecikk34 ben herşeyi kullandığım halde catladim bizde genetik bu durum gecmezse lazere gidecegim doğumdan sonra .
Pirayeee Annecikk34 ben 23. Haftanın icindeym hamile kaldığım kiloya yetişemedm henuz😅karnım büyüdü ama çatlak yok kızıma hamileyken de catlamamştm hic😀😀
Sehergok Annecikk34 lazerle siliniyor genelde özel hastaneler yapıyor izlere göre 2-3 seansta bitiyor
bssla Annecikk34 kakao yagı ve bebek yagı kullandım 36. Haftamdayım karnımın alt kısımları küçük kırmızı kırmızı çatlamış umarım daha fazla büyümez üstlerine hala yag sürüyorum ama geçer mi bilmem :((
Nur123aa Annecikk34 en iyi marka bile sürsen o çatlak olucak oluyor canım ben neler yapmadım ama her yerim felaket çatladı bakalım arastiricam lazeri