Whitewomen -MinikveAnnesi- Yumurta salatası Milföy hamur gözlemesi Domatesli biber kızartması Mıhlama Çökelek kızartma
Nurcantas65 Patates kızartması Kahvaltiliklar (zeytin,domates, reçeller ve b.) Krep yaparım - krem peynir veya kaymakla müthiş oluyor Poğaça açarım peynirli Yumurta hasla Veya mıhlama da yapa bilirsin 🤍
[silindi] -MinikveAnnesi- ben cok severim bu ikisini hatta sut ve yumurta kesinlikle yemezken annem bulmustu ustune azicik nutella koyup veriyordu (midesizim kabul) asigiyim simdi :D
kuzucumoglum -MinikveAnnesi- afiyet olsun şimdiden sosis yap kizart salçalı bak oda güzel yanına patates kızartması falan ☺️
-MinikveAnnesi- kuzucumoglum salçalı sosisi denemedim hic ama baya popüler oldu son zamanlarda Teşekkürler 🤗
Yerfistiklarininannesi -MinikveAnnesi- lorlu biber veya labneli biber sucuklu patatesli omlet yufkadan gozleme pisi
Yerfistiklarininannesi -MinikveAnnesi- biberleri halka halka dograyin yagda kavurduktansonra üstüne tuz ve lor ekleyip biraz karistirip altını kapatin çok lezzetli oluyo
Allahkahretmesin1 -MinikveAnnesi- sigara böreği sarabilirsiniz veya milföy hamurunun üzerine biraz kaşar sosis sucuk falan dizip pizza gibi fırına verebilirsiniz biraz yumurta salatası patates kızartması kahvaltılık ezme yapabilirsiniz onun haricinde domates salatalık kahvaltılık falan yeterli bence
-MinikveAnnesi- Mervedez159 pizza börek patates kızartması pankek tabağı ve kahvaltılık vs yaptım. Hamilelikle hazırlık zor olsada güzel geçti şükür 😂😂